2793ebru TubaDila 18+4 cok sükür hersey yolunda bulantilarim bitti üzerine 2 kilo aldim. Cinsiyetini ögrendik.😊 cok sükür hersey güzel gidiyor. Sizler ne durumdasiniz kizlar..
1tinybean Nimesay1 17 hafta 1 günlük hamilesiniz demek 17+1 ,,, yani 6 gün sonra 18 haftalık olacaksınız 🤗
Ezgim 18+6 bulantılarım gecmedi daha sicaklarla dahada artti sanki bütün vücudum yaniyor resmen surekli yüzümu yıkamaktan bi hal oldum 😔 su bile icemiyorum 😔😔
miskiamber Benim de bulantılarım tam bitmedi ama hafifledi.. 12.Hftada öğrenmiştik cinsiyeti. Bende 2 kilo aldım çok bişey yemememe rağmen 😕
Angelada Bulantı yok ama iki gün önce hissediyordum şimdi tık yok sizde öyle mi bu arada erkek benim ki
Asenana Angelada bende ilk kez 3 gün önce hissettim sonra iki gün hissetmedim bugün yine hissettim hatta gün boyu ara ara hissettim ama bu ilklerde normalmiş düzensiz hissetmek kuzu korkulcak bisey yok
Bahriye06 TubaDila 18+4 şimdiye kadar midem bulanmamıştı hiç ama 4 gündür çok fena midem yanıyor, kaynıyor değişik bir his ama çok kötü ☹️