gldnn Gulsumhira devlet hastanesi sezeryan yaptirmiyor sikintili bi surec olmadigi takdirde normal dogum yapiyosun
Ezgim Gulsumhira benin illki zorunlu sezeryandi ikinci dogumumda devlette doktorum 39+0 da aldiklarini soyledi hatta bir hasta vardi dogum icin gelmis 38+6 yarin gel alamayiz demislerdi
Sdaakll Gulsumhira yok ozelde olucam ilk dogumum olucak genital sigilim oldugu icin mecburi sezeryan olucam ama 37 haftaligim suanda 1 temmuzda dogumum olucak 😊
Gulsumhira Sibelselim devlet hastanesine dimi? Daha önce sezeryan olduğunuz İcin sizi normal doğuma zorlamalar dimi?
Sibelselim Gulsumhira yok ben özelde oldum ama devletde olsaydım da sezeryan olcaktım çünkü bebeğim makat gelişti
DBaybars Gulsumhira 37 artı olunca da alınabiliyor, ben şuan 37+0 ama 3 gün sonra alıcak mesela beni sezaryene
_mucizem_ Gulsumhira 38 den sonra alınıyor ama suyun felan gelip acil gidersen o zaman da alınıyor. 38+3 e randevu istedik biz vermediler 2 gün daha beklesin dedi dr 38+5 e verdi
Zuhal1305 Banada doktorum 39’da alalım dedi bebek nekadar kalırsa okadar iyi diye , bende gün aldım 38+6’da inşallah 10 gün sonra 🙈 şuan kasıklarımda başlayan bir sancı var gelip gidiyor ara,ara bilmiyorum yalancı sancımı dogumum mu geliyor heycandan ölcem🙈🙈
Gulsumhira Kızlar bende 10 sene önce oldum da sezeryan normal doğum istemiyorum korkuyorum bebegime bisey olur diyede korkuyorum.yapamam ben zaten daha oncesinde çatı dardı ondan olmustum normal doğuma zorlarlar diye korkuyorum😔
Sibelselim Gulsumhira devlet de son dakikasına kadar eğer ilk doğumsa ve herşey normalse son dakikaya kadar normal e zorluyorlar