Baby-ivana 32 haftalık hamileyim 1.700kg olduğunu ve minyon bi bebek olduğunu söyledi genelde kız bebekler minyon olurmuş erkek bebeklerde fazla görülmez dedi böyle bi durum yaşayan var mı
KubraSS- Baby-ivana tabi ben benim sıpa çok ugrastirmisti beni suyuda azaliyordu 2950 doğdu karın çevresi hep 2 hafta geriden geliyordu şimdi 7 yaşında ve zayıf. Ama şükür sağlıklı
35ebrar35 Baby-ivana kuzum son haftalarda kilo aliyorlar encokta et urunleri ve muz tuket cok cabul kilo aliyor bnmde 1500 kiloydu kizim suyumda azdi 1 kilo mus yedim 2 gunde ve surekli su et turu tukettim 33 haftalik dogum yaptim 2.200 gram dogdu
Barkoddg Sevcandumaan 20 hafta da kilodan mi söyledi canim boydan mi. Gec dollenmeylr alakali küçüklük mu yoksa.
Sevdae Sevcandumaan canım aradan uzun zaman olmuş bebeğin doğdu mu bana da minyon dedi 24 haftalıkken şimdi 25 im minyon derken boyu kilosuyla mı alakalı
Sevcandumaan Barkoddg herşey normal geç döllenmede olmadı hatta 17. Haftada 17 cm boyu vardı ama kutu gibi yüzü var minyon dedi doktor sadece
Barkoddg Sevcandumaan Kutu gibi yüz 😂Haha tabii ki genetik ozellikleri de alacaklar her bebek bir olmaz ki. Bize de yuzu yuvarlak olacak dedi😅
Kbrmrt57 Canım benim bebeğimde 32.haftada 1700 gr dın40+5te doğdu 3 kg idi boyu da 50 cm şu an toparladı bile oğluşum sıkma canını
Aslihansan Baby-ivana bana da sana çekmiş minyon bi bebek demişti oğlum için. Zaten minicik doğmuştu kısa boylu zayıftı. Şuan 2 yaşında yaşıtlarına göre hem uzun hem tombiş kimse 2 yaşında olduğuna inanmıyo 😬 doğunca değişiyo sanırım 🤷🏼♀️
Sevcandumaan Sevdae evet bebeğim doğdu suan 4,5 aylık 😌 boy-kilo olarak minyon bir bebek olcak demişti o haftalarda . Ama 4 kilo 51 cm bir tosuncuk doğurdum valla hiçte minyon gibi değil 😊
Sevdae Sevcandumaan oy maşallah canım Allah bağışlasın doğuma kadar mı minyon dediler 1 defa mı dediler bunu
Sevcandumaan Sevdae amin canım darısı başına olsun inşallah 🙏🏼 26. Haftama kadar minyon dedi doktor . O haftada 1800 gram olduğunu ölçtü doktor ve şekerden şüphelenmeye başladı bu defada 😊 terslerimiz temiz çıktı şükür 🙏🏼
Sevdae Sevcandumaan inşallah canım bana da boyu falan kısa minyon dedi 10 günlük gerilik ten kilosu iyi ama 24 haftalıkken 586 gramdı en son