Merdgn Selam hanımlar, 32. Haftada yatışım yapıldı bugün hastaneye.. Ciğer geliştirici iğne vuracaklar tüm tetkikler yapılıyor erken doğum olabilir kanamam çok fazla.. 😢😢 Nolur dua edin bana sağlıkla gelsin bebeğim inşallah geçiririz bu günleri 😢😢
Meriwa Merdgn ay nişan değil miymiş canm stres yapma sakin ol erkenci davranmış kuzun sadece sabret dinlen korkma dualarım seninle
Unsalinn_Annesii Merdgn canım Rabbim hayırlısını nasip etsin ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nslhnakn Merdgn allah yardımcın olsun canım, stres yapmamaya çalış🙏🏻 Rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin yavrunu🤲🏻
Merdgn Meriwa Canım benim Allah razı olsun, baya baya kanama oldu işte adet gibiyim sancım da var.. Çok teşekkür ederim hepimize Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişlerimize 🤲
Merdgn Nslhnakn Sakin kalmaya çalışıyorum ama çok stresteyim 😔 Allah razı olsun canım cümlemiz için inşallah 🤲
Nisam21 Merdgn Allah yardım etsin canim cok gecmis olsun acaba ayakta mı duruyordun bende aksama kadar ayaktayım kızım habıre kucagımda
Merdgn Nisam21 Ya evet ben hiç oturmuyordum evde acaba ondan mı bilmiyorum. Hep ayaktaydım temizlik falan yapıyordum. Çok teşekkür ederim.