Hamissanne 24 haftalik hamileyim disim çok ağrıyor parol kullanmanın sınırı var mi dün gece bitane içtim her gün bitane kullababilirmym
Meriwa Hamissanne canm diş doktoruna gitmen en mantıklısı çürük varsa mümkün değil ağrı kesiciyle geçmez zaten parol un etkisi de cok düşük
AyaYlmazYldrm Hamissanne gunde 3 defa kullanabilirsin ama sen tabiki cok agrin olmadikca o kadar alma ama 3 tane ye kadar zarari yok
Dilosarda Doktora görün ama diş ağrısı için doktorun tek verdiği paroldu ben günde üç defa alıyordum diş ağrın artmadan git benim apse olmuştu birde antibiyotik kullandım gerekliyse veriyolar zaten şimdiden geçmiş olsun
Meriwa Bicanbehiye antibiyotik veriliyo kullanmış mıydınız ben kullandım o yüzden bayan gitsin doktor karar versin diyorum çürük varsa antibiyotik kullanmadan çözüme ulaştırılamaz
Bicanbehiye Hamissanne Ben hamileyken yaptırmadım emzirirken diş çektirmiştim. yanlış yönlendirmek istemem ama en azından doktora görünmüş olursun
Bicanbehiye Meriwa Ben hamilelikten sonra emzirirken diş çekimi yaptırdım verdi antibiyotik kullandım
Hamissanne Meriwa teşekkür ederim dünden beri cevap verdiniz yazdıklarıma gidecem inşallah ama randevu alamadım acaba acilden gitsem bakarlarmi
Meriwa Hamissanne bence yakınsa eşiniz götürsün yada siz gidin hamile olduğunuz için rica edin belki yardımcı olabilirker benim bulunduğum yerde semt polikliniği vardı randevu almasam bile gittiğimde yardımcı oluyorlardı bilgin olsun canm geçmiş olsun