ebrareylul3227 hulyatkknt hiç merak etme canım benim ikinci gebeliğim sezeryandsn çıktım anda sütüm fickirdi resmen ve kızım hemen aldı mememi onun için şuan hiç sıkıntı yapmıyorum içini rahat tut yeter
derinozkaya GozdeKB benimde aynı insAllah hic kücülmez tek memnun oldugum konu bu 😹 ucu karardı ama oda geçicekmiş 😬
Nurhayatymnli GozdeKB benimde 19. Haftamda mi ne gelmeye başladı smdi tam hatirlamiyorum yalan olmasın gecen sali dogum yaptim sezeryan olmama ragmen sutum geldi hemen masallah diyim sizde pek soylemeyin cevrenizden kimseye nazar değer iyi bisey sadece sıkmayın yeter 😊
GozdeKB Nurhayatymnli çookk teşekkür ederim içim çok rahatladı insallah öyle olur anneminde sütü iyiymiş ama belli olmuyor işte🙂
derinozkaya GozdeKB benim arkadasım 18 aylık halen emziriyor dahada büyümüş süt doldukça sanırım idolüm suan o iki yıl daha bana yeter 😹
YelizDurmus GozdeKB endişelenme herkeste olmuyor çok kimseye söyleme göğüslerini de sıkma bebeğin ilk sütü onlar bende de o haftalarda başladı 35. Haftadayım ara ara gelir söyleyipte nazar etme 😉
Tugbax68 Bendende gemisti bir sorun yasamadim bebegim de sagliklica dogdu 1 yasinda sukur simdi yine hmileyim sütüm hala var ve emziriyorum da sen sutunu sagma ilk sut bebek icin cok saglikli