tazeanneyasemin Kizlar otu aldim. Bazi arkadaslar sancim Baslayinca koydum Demisti, bazilari sancisi olsun diye normal Bi anda koymus. Gercekten sanci gelmeden koyup da sancisi gelen varmidir??? Yer gok dua ile. Bu ota inanmayanlar lutfen yorum yapmasin.
Miniksehzadem tazeanneyasemin valla bende aldım sancimin yada suyumun kendiliginden gelmesini bekliyorum 39+4 oldum. Ama tık yok. Bende acaba koysam gelir mu diye düşünüyorum. Ama bi yandan da normal gidişatà engel mi olurum diye koyamiyorum. Çok arada kaldım. Ama koyarsam yazarım buraya doğuruom diye🙊🙊🙊
tazeanneyasemin DidemYldrm bende 38-3um suan . 39/5 de falan hala Sancim gelmemis olursa Mutlaka deniycem suya koymayi🙂
tazeanneyasemin TospikAnne aktardan, yoksa internetten veya arabistana giden birinden rica edebilirsiniz. 🙂 ben aktardan aldim . Mucizesiii anlatilmaz yasanir mutlaka arastirin
tazeanneyasemin Miniksehzadem mutlaka yaz canim . Bende 39-6tken falan yani 1 hafta sonra deniycem. Yer gok dua ile Sonucta . Ne kaybederiz ki🤷🏻♀️
Miniksehzadem tazeanneyasemin kesinlikle öyle canım. Kız dur hatta ben bu gece koyayim nasıl olsa yarın kontrolum var bakarsın gece giderim🙈😇😇😇
Ikizlerannesi tazeanneyasemin valla geçen cumartesi sancılarım sıklasmisti bende doğum sancisidir diye suya koydum meryem felak nas fatiha ihlas süresini okudum hastaneye gittim ama ne nstde sanci çıktı nede açıklık varmış geri iki gün suda kaldı sancılarım püf uçtu gitti 😂 yine sancim olursa yine deneyecem ama 🙄🙂
tazeanneyasemin Ikizlerannesi yani iste kimene gore degisiyor durum. Bir baska arkdasta koydugu gunun ertesi gunune sancilandigini yazmisti. 🙂
tazeanneyasemin Miniksehzadem bencede👍🏻👍🏻👍🏻 Ne kayderbersin ki zaten zamanin gelmis.ilik bi dusla Boy abdestini al cik. Felak, nas fatiha ayetel kursi, insirah ve insikak (ikisi ayri sure) meryem Suresi bunlari oku canim duani et guzelce . Rabbim kolaylastirir isimizi insallah hersey onun elinde🤲🏻
Neslihanasya tazeanneyasemin valla bende kayınvalde getrmiş inanıyormda yani bence doğrdur 38+4üm dur bakalm nolck sancm gelrse koyxm hemen inşallah rabbm kolay doğmlar nasp eder hepmze 🙏
tazeanneyasemin Neslihanasya amin ins canim. Seninle ayniyiz. Ama biraz bekle Bi hafta sonra falan koy 39 un icinde olalim yani. Ben oyle yapicam
tazeanneyasemin Nazlibicicek sanci gelince koymak daha mantikli ama gununuz dolup Da sanci gelmiyorsa koymakta fayda var🙂
Miniksehzadem tazeanneyasemin tamamdır valla yapayim en iyisi geceye doğru ben. Teşekkür ederim canım sure bilgileri için. İnşikak ve insirahi bilmiodum🙇🙇🙇
tazeanneyasemin Nazlibicicek bendee cok sabirsizim Artik ama bekliycez napalim. Hurma yuruyus comelme hareketi ilik dus perine masaji merdiven inip Cikmak dogumu kolaylastirip Baslatan seylerdir yapin mutlaka