Ebruu1206 Son adet tarihim mart 1 ama doktor gec döllenme oldugunu soyledi 1 hafta gerıdeymıs 6 haftalık gel kalp atısı için dedi 9 haftalığa kadar belemeyi düşünüyorum önceki gebeligimde kalp atısı olmadı 8 haftalık kürtaj oldum . Sizce gitmelimiyim ?
Yesimmm93 Ebruu1206 git canım geç gitmenin bir yararı yok bu Arada iyi düşün iyi olsun Rabbimin izniyle bu gebeliğinde herşey güzel olacaktır ☺
Denizsevim Gel dediyse gitmelisin. Hem yine kürtaj olman gerekiyorsa fazladan durmasının sana zararı olur. Ayrıca olumlu düşün, bebeğine güvendiğini hissettir. Gözlerini kapat, hayalinde sana tutunması için ona yardımcı olduğunu canlandır.. Ben öyle yapmıştım.
Ebruu1206 Denizsevim hic olumsuz düşünmüyoruö bu sefer olacak içimden bir his hersey güzel olcak dıyo sadece gec döllneme oldugu icin kalpde belki gec atar diye düşündüm
Nesimee Bebeğin düştüğü doktara gitmeden belli oluyor mu acaba kızlar hani ne bileyim kan vs. Bişi geliyomu acaba anlayabilirmiyiz
Ebruu1206 Nesimee normal düşükte kan geliyor kalp atmamasında gelmiyor benim kanmamda lekelnmem hıc bırseyım olmadı
Elifffyaman Ebruu1206 sagliksiz keselerde ultrasonda hem seklinden anliyorlar hemde acik kahverenginde lekelenme oluyor benim öyle olmustu 2. Gebeligimde 8 haftalikken kurtaj olmustum kotu dusunmeyin stres cok ekiliyor dr ne zaman cagirdiysa zamaninda gidin kendinizi strese sokmayın boşuna
Denizsevim Ebruu1206 bence doktoruna güven, güvenmiyorsan da başka bir doktora daha görün derim. Yani bence doktoruna güvenmen ve onun uygun gördüğü zamanlarda gitmen daha iyi..