Ayazsimay bburcu geçmiyor canım yok oyle bise kuranda gecse bunca yillik insan grlmis gecmis duyulmamis bu ismi sana saklicak değiller biraz arastir kuranda yazmadigini görürsün
Akg Kalp-1996 kimsede olmayan diye isim yok. Ama kendiniz uydurabilirsiniz. Bu arada duyulmamış isimler pek beğenilmez genelde
AybarsMomy Akg canım zaten Türkçe isim olduğu için seçtik biz. Benim demek istediğim uyduruk isimler moda oldu ya sırf değişik olsun diye değiştireyim başka bulayım demek istedim 😀 malum herkes değişik isim arıyor 😂
Meraki Alinsmom ayy bende Alin istiyorum kızımın adını ama pek alışık değil çevre bu isimlere anlamı çok çok güzel :) ve çocuklarımızın isim karakterini taşıdığına inananlardanım
Alinsmom Meraki bence çevreye göre karar vermeyin benim de çevremden bazı insanlar büyükler söyleyemez falan dediler ama dedim şimdiki yaşlılar facebook kullanıyor onu da söylerler☺️ Kesinlikle karakteri yansıttığını düşünüyorum isimlerin ve Alin’in anlamı çok çok güzel isimleriyle yaşasın bütün bebişler💕💕🌸
MiniKaya Berra ; doğru sözlü hayır işleyen kimse duha ; kuşluk vakti erva; temiz ahlaklı kız Eva ; yaratılan ilk kadın (havva) , arife , arife gecesi
Pnr22 Kalp-1996 ben kızımın adını hüma nur koycam hüma cennette uçan kuşun adı hemde Fatih Sultan Mehmet’in annesinin adiymis(Hüma hatun)
Deletedmom92 Pnr22 Benimde kızımın adı Amine Hüma 🎀☺️ Hüma’nın baska bi anlamıda mutluluk saadet demek 🤗 Umarım yuvanızın mutluluğunu saadetini arttırır kardesim ♥️☺️🤲🏻
Semanurry Pnr22 bizim cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Defne Hüma ya da Asel Hüma koyacağız 🤲🏻🥰
FatmaKucuk Pnr22 @Deletedmom92 Biz de Ayşe Hüma koyduk 😊 Hüma başına konduğu kişiye mutluluk getirdiğine inanılan talih kuşu, devlet kuşu demek. Hüma kuşlar bizlere de mutluluk getiricekler Allah’ın izniyle 🐣🥰
Toydemir Nnadye çok saçma internetten bakın isterseniz eva ismi yaratılan ilk kadın (havva) demek diğer anlamıda arife gecesi demek
Nnadye Toydemir Arapça olarak anlami o ama gunumizde okula giden çocuğu olan her annenin ihtiyaç listesine eklenen hatta simli Eva düz Eva diye iki çeşidi bulunan bir kağıt ismi . Farklı olsun diye saçma olmasın lütfen .
Didi6 Toydemir Eva gayrimüslim bir isim. Müslümanlar Havva ismini kullanır. Michael - Mikail gibi yani. Bir müslümanın Eva ismini koyması abes olur.
Toydemir Nnadye burda isim önersi dedi yorum yaptım saçma derken ??? Zevk meselsi tercih meselesi zevkler ve renkler tarşılmaz insan buraya yorum yazmaya cekinir oluyor hemen herkese hücüm etmenize gerek yok anlamıyorum cidden.bana da çok saçma gelen seyler var ama kırıcı yorum yapmak yerine hiç yapmıyorum sizede tavsiye ederim.
Kaderisi Asel Nevra koyduk bizde aseli 5 sene önce söz vermiştik koyacaz diye şimdi 3 kızdan 1 i Asel ama 😂😂 herkes nevra diye sesleniyor ❤