Deletedmom386 Kızlar genital ve kasık arasındaki yerde morarmış gibi ağrım var. Yürürken Özellikle daha çok ağırıyor. Sancı değil dayak yemişim gibi neden böyle yarın doktora gideceğim ama size de sorayım dedim yaşayan var mı diye çok fena çünkü
berra227 Deletedmom386 canım 29.a girdim. Benzer durum bende de. Bebek aşağılarda ağırlık.hissi yapıyor. Sızlıyor kasik ve genital bölge. Bende yarin bi gideceğim inşaAllah. Sende.haberedersin canım.
teletabi Deletedmom386 çatı ağrısı canım. Bende 4 gündür çekiyorum bebişim baş aşağı doğum pozisyonunda olduğu için baskı yapıyormuş. Yatıp dinlenmek gerekiyor birde ayaklarının arasına yastık koy yatarken biraz hafifliyor. Ben sağımdan soluma dönemiyorum. He birde merdiven çok çıkma çıkıyorsanda yavaş ve tek tek çık
Habibe-280328 Bendede var sol tarafta özellikle ayağımın üstüne basamiyorum doktor kafası baskı yapiyo yaticaksin dedi
Deletedmom386 Habibe-280328 benim bebeğim en son makat pozisyondaydı artık sabah bakacam belkide kafasıdır ama canım cok acıyor yürüyemiyorum bile yemin ediyorum
Deletedmom386 teletabi benim ikinci gebelik ama yinede olur mu catı ağrısı . Bebek en son 22haftalıkken makattaydı. Belkide doğum pozisyonunu almıştır inşallah öyledir ama ağrı çok yarın gidip bakalım ne diyecek doktor
Deletedmom386 teletabi vallah hiç işimi gücümüde yapmadım. Neden öyle oldu anlamadım bugün doktor norma dedi korkulacak birşey yok dedi rahim ağzında kısalma incelme bozukluk yok herşey yolunda dedi. Normal doğum şeklini almış belki kafasından dolayı öyle ağrım oluyorduur. Ama daha çok şeklini değiştirir dedi doktor
teletabi Deletedmom386 genelde ilk doğumdan sonra çok görülüyor diye okumuştum internette canım. Bende dayanamıyorum yarın gidicem doktora. İnşallah bir problem yoktur sıkma canını bebek baskı yapıyor olabilir yada kendini çok zorlamışta olabilirsin herzaman en iyisini düşün kötüyü çağırma ve korkma relaxin hormonu yüzünden aslında birleşik olan kemiklerin arası gevşiyor ve açılıyor bu yüzdende bu bölgede ağrı hissi fazlalaşıyor
Selfhook Bende korkuyorum ama çocuk aşağıda o yüzden ağrı yapıyo yürüyünce yorulunca iş yapınca falan filan