ek-istanbul Tugce19 benimde öyleydi ama 5.aydan sonra kesildi ve hayatım boyunca hep çok dökülürdü hayatımda ilk defa abu kadar az dökülme yaşıyorum😂 normalmiş ama 5 aydan sonra dökülme azalır saç parlaklaşır ve gürleşirmiş ta ki doğumdan sonraya kadar. Arkadaslarımda da öyle oldu
Merii33 Tugce19 normal bir durummuş bu benim de hamileliğin ilk başlarında avuç avuç dökülüyordu saçlarım şuan 30.haftalık olduk Bi iki tel anca dökülüyor ama doğumdan sonra bebek anneyi tanımaya başlayınca derler yine dökülmeye başlarmış 🤷♀️
pelinsss Tugce19 benimde ilk aylarda döküldü, son 1,5 aydır bayağa azaldı. 7. Ay bitti hamileliğimde. Her sabah aç karnına zeytinyağ içmeye başladım onun etkisi midir bilemem ama süresi çok tesadüf oldu.
S-r-p Ben de üç aylık hamileyim saçımı açamıyorum hem dökülme hem aşırı dolaşma var saç kremi kokusundn tiksindim onu da kullanamıyorum inşallah çare yazar tecrübeli arkadaşlar
Birnefes Tugce19 canm bn sacim dokuldgmde 1 cay bardagi zeytinyagina 4-5 dis sarimsak atip 1 hafta isik almayan serin bi yerde beklet sarimsaklar erimemisse icinde ez iyice sonra sacina sür 2 saat bekle kokyo brz ama yikannca gecyo dogal dene istersen