esereaa Merhaba, Ncr de detaylı ultrason yaptıran oldu mu ücreti ve nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan var mı? Benim ilk olduğu için 😊
ipek-smr esereaa NCR yi bilmiyorum ama size yardımcı olmak için ben doktorumun önerisi vermek istedim sanko hastanesi İsmail Temur var doçent o baktırıyor fiyat olarak 175 tlydi
esereaa ipek-smr hımm teşekkür ederim ncr ye gittim 2 hafta önce doktordan baya memnun kaldım ismail hocayı da çok duydum instagramdan takip ediyorum baya da iyi ama kadın tercihim olduğu için gitmedim ona
Aysegulum27_ ipek-smr selam detaylı ultrasyon kaç dakika sürüyor eşimiz girebiliyormu hastanenin neresinde yapılıyor ayrı odasımı var
ipek-smr Aysegulum27_ merhaba canım ben de henüz 18 haftalık hamileyim kendi doktoruma sormuştum radyoloğa yönlendiriyor seni kadın doğumun bi alt katın da eş girebiliyor mu bilmiyorum ama bence girebilir hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin kaç haftalık hamilesnz
ipek-smr Aysegulum27_ daha detaylıya girmeme 4 hafta var bana 22 haftada girmen daha iyi olur demişti
ipek-smr Aysegulum27_ 13 te erkeğe benziyor dedi 16 da kız bebek dedi bacak arasında bişey gözükmüyor diye ama emin olamadı ben de detaylıda nasılsa herşeyine baktıkları in bekliyim dedim 🤣🙂
Aysegulum27_ ipek-smr sağ salim kucağına al kuzum😊 sen kan sulandırıcı iğne kullanıyormusun göbekten .enox oksapar ve klaksan gibi?
Aysegulum27_ ipek-smr anladım tşk bende aynı haftafayım seninle ismailemi gidiyorsun memnunmusun ismail hocadan ilgilimi
askanne10 Ben detaylıya yurt dışındaki girmek zorunda kaldım ama Türkiye’de bir deha gireceğim miyom kist çıktı Bebek kendini pek göstermemiş
ipek-smr Aysegulum27_ evet canım uzman yani aile doktorumuz hepimiz ona gidiyoruz kendisi tüp bebek uzmanı ve çok tecrübeli daha önce aynı hastanede sevgi hanıma gittim fakat memnun kalmadım sonra İsmail beyi araştırdım googlda ona giden hasta yorumları baya ilgimi çekti gebeliğim başladığından beri onda devam ettim ne zaman bi sıkıntım olda arıyorum soruyorum hiç sıkıntı yapmıyor ilgileniyor eğer sen de doktor arayışında isen ona da bi bak derim
Aysegulum27_ ipek-smr tamam tşk.sen hangi vitamin ilaçlarını kullanıyorsun bu arada hangi ilaçlara başlattı