Gulcannns Haftada göbek çevresinde şiddetli sancı normal mi ? Yaşayan ve bu konuyla ilgili doktoruyla görüşen var Mı? Ben mi büyütüyorum. Bebek gayet hareket ediyor ama arada çok şiddetli sancı giriyor göbek çevreme.normal mi değil mi çözemedim yaşayan ve bileğisin olan varsa lütfen paylaşabilir mi ? 29.
Annesininbali2929 Bende 28 haftaligim banada arada sancı giriyor göbek deliğinin yanında bıçak batması gibi bı ağrı oluyo ama çabuk geçiyor Allah’tan bende merak ediyorum neden diye iki hafta var doktora gitmeye ama bebek hareket edince okadar korkmuyorum
Gulcannns Annesininbali2929 çok korktum inanılmaz bi şiddeti vardı panik yaptım, sonra geçti ama gene olursa diye bilmek istedim neden oluyor acaba kesilircesine. Bebek hareket etmese kalpten gidecektim. Umarım normal bişeydir bu yaşanılan sancılar
Wonderanne Gulcannns bende korktum plesentamizin olduğu bölgeye yakındı acı ağrı acaba ayrılıyor mu ayrıldı mı diye korkuyordum baktım akıntı kanama yok birkaç güne geçti kontrollerde de her şey çok şükür çok iyi Allah yardımcımız olsun 🌸🤗🤲🏻
Gulcannns Wonderanne inşallah sahada çok geçmiş olsun Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻