Aygul01 720berra- halime21 HafsaRumeysa nasıl 3,4 kilo aldınız ya 🙄😅 ben 34 haftalığım 12 kilo almışım🥺. 3,4 kilo cok az degil mi, zaten oda herhalde sadece bebek. Bebek hemen 2 kilo gelse 2 litre su 4 kilo. E siz ozaman hicc mi almadiniz masallah kizlar imrendim size😝
deletedmom309 Ben toplamda 10 kilo aldım şuan bebeğim doğdu 2.5 aylık. Aldığım tüm kiloları verdim. Emzirerek çok güzel veriliyor kızlar aldığınız kiloları hiç dert etmeyin. Ama emziriyorum diye de tatlıya hamurişine abanmayın tabii 😁
Eses1234 deletedmom309 ya sizin cinsyt tahmini yaptıgınızı ve cogunu bildiginizi gözlemledm banada bakar mısınz rica etsem
720berra- betulbell 58 le hamile kaldım boyum uzun olduğu için zayıf görüntüm var aslında alsam da güzel olurdu ama biraz dikkat ettim Şeker çıkmaması Bide rahat doğum olsun diye yürüyüş falan alamadım aldıysanız da üzülmeyin doğumdan sonra geneli veriyor
SeHer1909 Busraee 32 +5 14 kg da benden 😂 ben de sanırım 20yi görürüm değil mi 🤦 Sağlıkla gelsinler çok takılmıyorum ama son 3 aylar sağlam aldırdı gerçekten