birglll_y Skolyoz ameliyatim var galiba genel anestezi ile doguma alacaklar sezeryan olacagim ameliyatim oldugu icin normal dogum riskli senin icin dediler..genel anestezi ile dogum yapan arkdaslarim nasil gecti sezeryan hikayeniz …
Aybukeb birglll_y ben genel anestezi ile olmuştum kafam bir türlü yerine gelmemişti yani gözümü tam anlamıyla açmam 3-4 saati bulmuştur birde narkoz benim boğazımda gıcık yapmıştı çok
bhtrolcay birglll_y bnmde genel anesteziydi. Hiç unutmuyorum damar yolu açtıktan snra bianda nefesimin durduğunu hissettim ve o anda gözlerim kapandı. Uyanması zor oluyor mlesef ayıldım yne uykm vardı uydum en fazla 4 5 saat sonra tam olarak kendinde oluyorsun 😔😔
AysaRuzgar birglll_y ben de genel anestezi ile sezaryen doğum yaptım. 45 dakika sonra uyandırdılar çok çabuk uyandım. Odaya çıktığımda bebeğimi getirdiler hemen emzirdim. Hiç bir sorun yaşamadım çok da çabuk toparladım. Sanırım bünyeyle alakalı.
Eha Valla bel altı uyustrma da sıkıntı yani herkes yapamaz genel anestezi bence daha iyi doğru atılmak zor ama bir saate ayikmis oluyrsun ameliyattan sonrA