ebruuu_15 Merhaba güzel anneler ve anne adayları 🌸 10 Haziran’da transferim yapıldı ikiz Benim gibi test günü bekleyen varmı? Belirtileriniz ne durumda ?
Sheyda ebruuu_15 benım de 1 hazıranda ıkız transferım oldu sımdı hamıleyım ama tek mı cıft mı bılmıorm 😊
Bimelek Eeeccceeemmm evet idrarda da çıkar ama emin olmak için gidip kan ver bence zaten doktorunda kan sonucu isteyecektir hayırlısı olsun hakkında 🤲🤲🤲🌺
Bimelek ebruuu_15 hayırlısi olsun hakkında canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sonucu haber ver ama 🤲🤲🤲
Alv Bence erken beta hcg için bende iki yumurta transferi oldum 1. Tanesi tuttu sadece. 10.gün 26 çıkmıştı beta hcg değerim
ElifKoseSancak Ben de yarın yaptırcam test bu 3. Deneme bizim içimde hiç bir his kalmadı akışına bıraktım kendimi heveslendirdiğimde daha çok üzülüyorum Rabbim hepimizin sonuçlarını pozitif çıkarsın inşallah
ebruuu_15 Sister inşallah 😘 12 gün geçmek bilmiyor 🙈 benimde ikinci denemem ilki dış gebelik oluştu bu sefer de ikiz koydular
Elisaelisa34 Bende 27 Mayıs’ta transfer oldum. Kan testimiz pozitif çıktı. Cuma doktor randevumuz var kese için. İki tane koymuşlardı tek mi çift mi çok merak ediyorum.