Rabia95 ebrupolat06 sağlık ocağına bile gidebilirsin kalp atışını duymak için , yakınsa sana sabahtan gidebilirsin
polisanne19 ebrupolat06 bende bugün gittim bu yüzden sağlık ocağına kalbini dinledim çok şükür 🙏🏻Bazen böyle olabiliyomuş çikolata ye ve on dakika sırt üstü yat dedi eve geldiğimde denedim ve hissettim canım hareketlendi yavrum
Mrv3dmr ebrupolat06 Canım inan 28.haftaya kadar ben de aynı şeyi yaşadım. Kaç kere hareket etmiyor diye doktora gittim. Ama çok şükür her şey yolundaydı. Sizin bebişinizde iyidir mutlaka hareket ediyordur ama hissetmiyorsunuz. Siz yinede içiniz rahat etsin diye gidin doktora rahatlayın😌
ebrupolat06 Kızlar teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı geldim acile hem üstten hem alttan baktılar çok şükür sıkıntı yok dedi doktor ama çok kızdı neden gelmedin bu kadar bekledin diye şuan nsteye bağlıyım bunun sonucu ne olur bilmiyorum
ebrupolat06 Çok şükür kızlar nstede sorun çıkmadı Hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ilginiz için teşekkür ederim hayırlı geceler 💐💐