Klnc Kızlar gündüz bişeyim yok akşam olunca ne oluyor anlamıyorum kaşıntı tutuyor normal mi sizde durumlar nasıl? Bu arada 34 haftalığız
Asumm Klnc Benim de genel olarak bişeyim yoktu. Arada kaşıntı yapıp geçiyordu. Birde arada akıntım oluyordu benim Ve doktorum mantar dedi, fitil kullandım dün çok şükür ne kaşıntı, ne akıntı kaldı.
Mervedoganay Klnc canım benimde her akşam oluyodu şuan rahatladım ama duş almayı ve yağlanmayı bıraktım bildiğin çok mecbura kalmadığı müddetçe duş almıyorum her yerim leke leke oldu kaşınmaktan şuan çok şükür baya rahatım
Helin_elmas Klnc bende 35 haftalığım hamilelğimin en kötü anları diyebilirim kaşımaktan kanatıyorum bazen bende çarşamba günü gidicm inşllh iyileşir artık 😫
Merve_zynp Klnc tam olarak hangi bölge kaşınıyor bende gebelik kolestazı çıktı el ayaklarda şiddetli kaşıntıyla başlayıp bütün vücuda yayıldı açlık safra asidi ve karaciğer enzimlerimde yükselme olmuş riskli bir durum ihmal etme sakın şu an ilaç kullanıyorum ve hafifledi çok şükür mutlaka görün şiddetli kaşıntılar ciddi bi durum
Klnc Mervedoganay yağ hiç kullanmadım canım araştırdığım kadarıyla gebelik kolestazı olabilir yazıyor randevum çarşamba günü doktorum ne dicek bakalım korkuyorum inşallah önemli bişey değildir
Helin_elmas Mervedoganay duş almanın ne zararı var peki canım çünki bende her kaşıntı da suya tutuyorum
Asumm Mervedoganay Klnc Ben çok yanlış anlamışım. :) Progeston hormonunun yükselmesi vücutta yapabiliyor. Ama doktoruna söylemekte fayda var. Bir şey eksikliğinden olabilir.
Mervedoganay Klnc yoktur bişey merak etme hamilikle alakalı vücut böyle alerjiler gösteriyomuş içini ferah tut
Bernasmr Bende günlerdir aynı problemi yaşıyorum yüzüm hariç heryerimde kaşıntı var ve yara oldu artık. Bende hamilelik öncesinde ürtiker çıkmıştı doktoruma söylediğimde gebeliğin son aylarında da görülebileceğini söyledi ama maalesef bi ilaç falan alamıyorum. Geceleri daha fazla tutuyor gece uyumadan soğuk su değdiriyorum vücuduma rahatlatıyor baya. Ve kesinlikle vücudunu sıkan şeyler giyme daha çok azıyor kaşındırıyor
anilece Helin_elmas duş alırsanız soğuğa yakın ılık duş alın. Sıcak su kaşıntıyı arttırıyor. Duşta kese kullanmayın. Duştan sonra vücudunuzu güzelce nemlendrin. Pervane varsa açın biraz rahatlamaya çalışın. Ben ürtiker olduğumda mum yakıp müzik bile açıyordum gece :)) çok iyi geliyordu.
Mervedoganay Helin_elmas inan hiç bir fikrim yok bem suya girdikten sonra iyice kaşındığımı fark ettim sadece tuhaf tuhaf şeyler olur derlerdi inanmazdım valla🙄
Klnc Merve_zynp tam olarak şu bölge diyemem karnım sırtım kollarım hepsi Bi yeri kaşısam diğer yer kaşınıyor bende araştırdığım kadarıyla pek iyi şeyler yazmıyor çarşamba günü doktoruma söylicem Bi sorun çıkmaz inşallah🤲
Glcnazz10 Klnc aynıyım şu anda hatta kaşınıyorum 😭 karaciger enzimine baktrdnzmi siz ben baktrdm bişey çkmadi ama sizde bi baktrn isterseniz çok kötü bi durum sanki her yerime igne batıyor gbi kaşınıyorum aglayacam sinirden bende de çok cins bir durum var zaten kızlığımdan beri banyodan çıkınca da kaşınırım zaten normalde ilac kullanıyordum hamile kalınca bıraktım
Klnc Glcnazz10 evet sürekli kaşınmak çok rahatsız edici bir durum bende sinirleniyorum bir süre sonra ama elden bişey gelmiyor herşeyi denedim😑çarşamba günü randevumuz var doktoruma söylicem bizde de Bi sorun çıkmaz inşallah🤲