[silindi], Doğum etiketini kaldırdı.

Iremsyn99 yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum canim nasıl oluyo neler gerekli ozeldemi devlette mi yaptirdin ve kaç tüp kan aldılar

Iremsyn99 ben yaptırdım 2 düşük sonrası vitamin eksikliği ve pıhtılaşma çıktı gebelikten önce folik asit ve coraspirin kullanmaya başladım gebelikten sonra iğneyede başladım coraspirini bıraktım iğne ve vitaminlerle devam ediyorum suanlık

Aysnrtncy benm hic düşüm yok ama 9 aylk bebegm vefat etti karnımda bi sebep bulunamadı dr kan pihtisi olmaz olsa 9 ay yaşama dedi ama gene her ihtimale karşı yaptryorz ve hep stres teyim su an çıkmasıda 1 ayı gecer dedi dr

Aysnrtncy kac haftalksnz ben su an 17 haftlgm eger pihtilsma varsa 1 ay sonra belli oluck 21 haftlkkn felan ogrncm o saatte sonra kan sulndrici kullnlrmj

Kan pihtilasmasi sonucu ne kadar cikdi? Normal me kadar yuksek ne kadar cikdi?

Iremsyn99 ben ilk düşüğümden sonra yaptırdım temiz çıktı çok şükür. Laboratuvarda yaptırmıştım 1 haftada çıkmıştı. Şimdi tekrar gebeyim 🤲🏻

Iremsyn99 başınız sağolsun :( şuan 25 haftalığım ben normalde bebeğe giden kan akışını damarı etkiliyor aslında şuanda bi sıkıntı yoksa olucağını düşünmüyorum ki zaten kontrollerde gözükür hatta detaylıda daha net hani tıkalı faln derlerse bi ihtimal coraspirine başlatılıyor sanirim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yasemin0728 her ikiside yapıyor ama araştırma hastaneleri daha iyi diyorlar zaten tıbbi genetik bölümünden randevu alıp gidiyorsunuz onlar sizi yönlendiriyor eşten 1 tüp bizden 2 tüp alıyorlar

Aysnrtncy ilk bebegmde detaylıya falan girdm hamd olsn bi sknti çıkmamıştı bebegmde gerisim gerilgi falanda yok dusuk de yapmadım hiç ins çıkmaz bi sknti

Aysnrtncy amin Allah razi olsn içimi rahtlttnz bi nebze rabbm butun evltlrmizi saglkla kucağımıza almamzi nasip etsn