FNuribrahim Yvzslm bizim buralarda ozellerde yok dıe biliyoruz olsa bıle saklıyolar ama virüslü hastaları devlet hastanelerine yonlendırıyolar
Merve005 Ben İstanbulda yaşıyorum ve vaka sayısının en çok olduğu yerde 😏 Eşim çok pimpirikli Böyle devam ederse memlekete gidicez orda olur doğumun diyor napıcam bilmiyorum 🙄
FNuribrahim Merve005 ıstanbulu bılememde buranın ınsanları cok duyarsız vırus sankı hc ugramamıs gıbı davranıyorlar vaka sayısı burdada cogaldı kahramanmaraşta
Merve005 FNuribrahim İstanbulda öyle canım inan internette gördüm şimdi hastanelerin pandemi bölümü tekrar açılmış napıcaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. Benim memleket Rize ve rize de vaka yok denecek kadar az
FNuribrahim Merve005 valla saglıklıysa bı sıkıntında yoksa hıc gıtmene gerek yok hamılelıgın ortalarındaysan
FNuribrahim arzuu3469 aynen oyle gorunuyor ya hayrlısıyla bı dogsaydı evıme gelseydım evden cıkmam elmden gelenı yaparım ama hastane ortamında hersey senın dısında gelısebılır hıc bır seye mudahele edemezsın yanı