Aydeniz09 Kızlar hastane için nasıl terlik tercih etmeli. Lohusa kıyafetin altına nasıl bir terlik iyi olur. Yürüme ve rahatlık konusunda nasıl terlik önerirsiniz?
busraburcak Aydeniz09 valla hastanenin verdiği kağıt terlikleri çıkartmadım götürdüğümü kullanmadım bile ben
esrAlp Aydeniz09 önü kapalı plastik bir terlik olması yeterli bence o lohusa terlikleri evde bile giyilmez ayaklar şiş oluyor falan 😅
Pankek Aydeniz09 Ben bir plastik crocs bir de önü cırtcırtlı genişleyebilen şık bir deri terlik götüreceğim. Doğuma kadar crocs giyerim sıcak duş falan alınabilir, suyum falan gelir ne bileyim. Her iş bitsin giyerim deri terlikleri
Melekalya Canım havlu terlik kullanılmıyor leş gibi oluyor hastanede süs püs düşünmüyorsan en iyisi plastik veya altı plastik olanlar. Ben iki model aldım A101 den croslardan Pislik açısından hemde LCWaikiki den https://hizliresim.com/nFnhXA bundan aldım bakalım Hangisi iş görürse :)
Aydeniz09 Melekalya yok yok hiç süs düşünmüyorum tamamen rahatlık düşünüyorum 😋 Cros düşündüm bende 😌
Melekalya Aydeniz09 aynen canım en güzeli 🤗 kullanılmıyor çünkü süs püs benim aklıma gelmemişti açıkçası
Aydeniz09 esrAlp Kesinlikle öyle rahatlık önemli 32. Haftadayız ayaklarım çok şişti😢 38 giyiyordum şuan. 39 bile olmuyor 😢
Pankek Aydeniz09 Ya ben crocs u çorapsız giyince rahat edemiyorum. Ayağım terliyor, bakteri üretiyor gibi geliyor 🙈
Aydeniz09 Pankek ya öylemi ben kullandım daha önce öyle olmadı😣 Ama heralde terletecek kadar uzun giymeyiz hastane de 😋
Pankek Aydeniz09 Ya ben biraz huyluyum heralde ondan. Çorapsız kapalı bir şey giyemem, şehirde, sokakta sandalet giymem ayaklarım kirlenir diye 🙈
Mihrimah41 Aydeniz09 havlu alma çok iğrenç yamuk yumuk bşy oluyo. Plastik yıkanabilir bşy al tuvalette filan gidiyosun yıkanması önemli. Lcwde pudra pembesi plastik terlikler vardı istersen bi göz at