haticeeeyy Ben 13. Haftamdayim bugun gittim kontrole doktor erkege benziyo dedi. Bi dahaki haftaya ikili sonuclarimi almaya gitcem ozamnda bakariz tam net belli olur dedi doktor. Ama erkek oldugundan emindi 🤰💙
Cansucasalin haticeeeyy canım benım ikili tarama sonucum hemen cıktı birdaki gidişimde 15+3 oluyorum nasipse..😍 o zaman öğreneceğim inşAllah☺️
prensmusta Lamia65 banada bakar mısınız🤗 benim doğum tarihim : 18.07.1988 eşimin doğum tarihi :26.10.1988 son adet tarihim :27.03.2020
Lamia65 Cansucasalin dogru ya sen bilmiyosun bende yaz diyorum ne yazsın onuda yazsana🤭😂 Eşinin senin dogum tarihinizi. Son adet tarihi hangi yıl oldugu önemli
Ebrumt Lamia65 benim için de bakabilirmisiniz 🙏🏻😊 Benim doğum tarihim 28.04.1995 Eşimin doğum tarihi 26.08.1993 Son adet tarihim 25.03.2020
daisybebek Cansucasalin Ben tam 15 te net kız olduğunu öğrendim, 12 de belki kız demişti. Bence öğrenirsin
Cansucasalin daisybebek aklımı o kadar çok karıştırdılar ki ilk gittiğim doktorum bana erkeğe benziyor tabi yüz de yüz erkek demek için çok erken demişti sonrasında ikili taramaya girmeden önce kendi doktorumun yanına gittim o bana kıza benziyor dedi , radyoloji uzmanın yanına girince bana erkeğe benziyor çıkıntı görüyorum dedi kafamı karıştılar 🥰
Cansucasalin Hnfth Rabbım ikisinin duygusunu tatdırsın inşAllah, Her ikisi de evlat Rabbım olmayana nasip etsin Sağlıklı gelir inşAllah 🤍👼🏼✨ Bende kız yada erkek farketmez sağlıklı olsun yeter evlat denınce akan sular durur..👨👩👧😌👍
Hnfth Cansucasalin tabii ki öyle kuzumm ilk başta sagglik 🥰🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰🤲🏻 kaç haftaliksin
Zeyyno_ Cansucasalin Bende geçen hafta gittim 13haftalık kıza benziyor dedi 2hafta sonra yine gitcem kesin bişey söyler İnşallah 😊
Cansucasalin Zeyyno_ ayyy günler geçmiyor 😌Çok sabır gerektiren bir olay gerçekten , kız mı erkek mi diye diye insan içini yiyor tabı erkek yada kız olması önemli değil sağlıklı olsun yeter ama , alışverişe bir an önce başlamak istiyor insan 😍❤️👍🤦🏼♀️
Zeyyno_ Cansucasalin Alışveriş yönünden haklısın ama sabır gerekli mutlaka😂😂 bizde de ben çok merak etmiodum sağlıklı olsun yeterli diye diye 16.haftada baktırcam inşallah tekrar 🤗Eşim çok merak ediyor 🥳🤗🤗🤗