Sirinanne Elmaveannesi belli canım erkek 💙 ben ikili yaptırmadım direkt nifty testi yaptırdım. O yüzden üçlü dörtlü de olmayacak sadece 20. Haftada detaylı yaptıracağım. Sonraki randevuyu 16-17 arası gel dedi. Bir sonraki de detaylı olacak dedi. Ayda 1 çağırıyor yani şimdilik. Şu an 13+5im zaten çok şükür.
Elmaveannesi Sirinanne benide 1 ay sonra gel dedi yani 16_17 haftalik olcam cinsiyet de o zaman belli olacak :)
meri72 kızlarrr cinsiyeti öğrenince buraya yazacağımı söylemiştim bugün gittik 😅 15+2 deyiz ve erkek 😍😅🧿 rabbim tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
Elmaveannesi meri72 kuzum martta hamile kalanlarin hepsi erkek gibi yaa ben daha ogrenmedim ama hayirlisi olsun :)
Sirinanne Elmaveannesi hadi hayırlısı yakın tarihlerde gideceğiz inşallah güzel haberleri paylaşırız yine 😍
meri72 Elmaveannesi evet 🥰 hade hayırlısı inşallah rabbim gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı evlat🤲🏻
gupsemnur Elmaveannesi aynen bende öyle farkettim benimde sat 7 Mart ve erkek bebeğim bir arkadaşım var onda 9 Mart ve erkek bebeği
sblaltnky Papatyali hayır doktor pozisyonu uygun olsaydı bi tahminde bulunabilirdik dedi.. bende 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrol günü gelince o zaman öğreniriz inşallah diye bekliyorum 😌
Sedaca Neslihankk 8 mart benimde son adetim 11. Hafta cınsıyetı öğrendim 6. Haftadan beri kusuyorum 🙄 Göbeğim cıktı sızınle tam tersım🤣🤣 benim ıkıncı hamılelıgım
HAYLAZ Smyrpd en doğrusunu yapmış canım. Zaten ilk tahminler yanlış oluyor belirlenmesini beklemistir. 15 ve 16. Haftalar da doğru tahmin yapılıyor
Melike145334 MutluAnnnecik ben☺️ Ben netten cinsiyeti gösteren test ıle erkek olduğunu öğrendim usg de daha öğrenmedim ama erkek emınım ☺️
Neslihankk Melike145334 Bende bütün testleri yapmıştım hep kiz cıktı çin takvimi vs dahil ama Dün ogrendik Erkek 💙🤗
Sirinanne Kızlar göbekler çıktı mı ya bende özellikle akşamları aşırı çıkıyor gündüzleri de artık pantolonlar kapanmiyor. Bildiğin bir göbek çıktı artık.
Melike145334 MutluAnnnecik ıntellıgender boy girl dıye bir test 10. Haftada yapılıyor ozaman alıp yapmıştım 100 TL fiyatı var yurt dışında çok kişi böyle öğreniyormuş