MutluAnnnecik Az daha sabredecez mecbur 2 hafta sonra çoğumuzun belli olcak sanıyorum ki erkek anaları olcaz hepimiz 😄
62fatma MutluAnnnecik bulantilar giderek azalmasi gerekirken iyice artmaya başladı zofer bile etki etmiyor artık 13 haftalığım cuma günü doktora gdcgm.belki cinsiyeti söyler ben kiz hissediyorum hep nedense
Elmaveannesi MutluAnnnecik benimde sat 14 mart :) 13+3 olduk bugün ikili taramamiz cok şükür temiz çıktı cinsiyet hakkinda tahminim var dedi ama soylemedi 1 ay sonra 16-17. Haftada gel dedi 4lu tarama varmis kizlar yaptiran var mi??
Larisa Mlk_2 canim yukarda yazmistim nasil yapildigini bilimselligi varmi yokmu bilemem maksat eglenmek amacli bende yaptim tutarmi tutmazmi bilemiyorum 😇❤
MutluAnnnecik Zuzu-54 ben oğlum da kiz görmüştüm erkek olmuştu aynı durumdayız kendimi erkeğe alıştırıyorum kiz çıkarsa bahtıma 😄😄
Zuzu-54 MutluAnnnecik aynı duyguları yaşıyoruz desenize benim ilk çocuk olucak şuan bir dış gebeliğim oldu bakalım hayırlıs oluşunda canım 😂😂
MutluAnnnecik 62fatma ilkte benim de baya zor gecmisti ikinci daha rahat geçer inşaallah az daha sabir az kaldı 🤗🤗
Zeyyno_ peri_ma8 hm benimde ilk göbeğim çıkmaya başladı deyince çünkü aramızda 2gün tek var onun için sordum 😊