ysmkml Paradise evet bizde şaşırdık birden söyledi bir sonraki randevuda artık öğreniriz diye sormadık bile 🙈😊
Svdkbs MutluAnnnecik benim 23 mart. Henüz cinsiyet öğrenmedik kızımı 13. Haftada ogrenmistik net olarak bakalım karnımdaki minnosu ne zaman öğrencez :)
Larisa Cgdm0 canim henuz bende bilmiyorum 15+3 ucum teste gore lahana ve camasir suyunda erkek gorunuyor lahanada ispirto gibi acik bir renge donustu camasir suyundada kopurdu haftaya dr gidecegim bakalim ogrenince yazarim buraya ne kadar dogruymus ❤
UmaysMom 12+5ten selamlar herkesee 😊 11.haftada ikili tarama için gittiğimizde doktor daha gelişmemiştir annesi belli olmaz dedi doktorumuz denemedi bile şansını 🤣 temmuzun 2. haftasında 16. hafta içinde olucaz kontrole gittimizde bakalım neler olacak 🥰
Minishh Minikpapatyam bende 21 Martin ama benimki sor ustuydu doktorda erken zaten daha dedi söylemedi bakmadı bile hatta😃
Serifetsbs Ebru28 Benimde aynı genelde sabahları oluyo böbreklerim ağrıyo bende perşembe gitcem bakalım söylücem doktora bide bacaklarımın iç kısmından vajinama doğru ağrı oluyo bazen 😊
Ebru28 Serifetsbs ben perşembe günü doktora gittim ve doktor böbreklerinde bir sıkıntı görünmüyor dedi. Toz bir ilaç verdi beni çok rahatlattı. Arada ağrı vuruyor fakat eskisi kadar değil. Cinsiyetimiz konusunda da kararsız kaldı. 3 gün sonra tekrar gideceğim bakalım ne diyecek.
Halimer Neslihankk gercektenmi ya bize ikili test zamanı kız gibi gözüküyor ama net bişey diemem 16. 17. Haftanda gel dedi bekliyoruz sen kacıncı haftada öğrendin net
ysmkml MutluAnnnecik hayırlısı olsun ya acele etmiyoruz zaten alışveriş için filan dediğim gibi sadece bir tahmin belki söylenir dedik kaptırmıyoruz kendimizi 😊
Serifetsbs Sanki erkek ayı gibi mart ayı bende çok merak ediyorum sağlıklı olsunda bide çok özledim sanki biran önce görmek istiyorum bebişimi🤭