Canselugr sbg aynı durum bende de vae ara ara gelıyo hele de gece neden bilmiyorum bugun de olursa acıke gitmeyi düşünüyorum
Ern sbg yalancı sancılar canım 36 haftalığım yaklaşık 3 haftadır yaşıyorum önce kasılıyorum hemen peşine regl sancısı oluyorum günde kaç kere olduğunu unutuyorum bile bazen o kadar çok oluyor
Nejlavsr sbg allah allah doktora sor bence yinede ama bendede oluyordu yürürken bile kasıklarım ağrıyordu
Elifhusnam Ern 33.haftadayım benimde karnım karşılığında o şancı geliyor nefesim kesiliyor kasılma 2 3 dk sürüyor bazen geçince sancı da gidiyor .kontrollerimde herşey normal görünüyor. Yalancı sancılar bebek yeride daraldıkça daha çok olmaya basladi
Canselugr sbg yenj geldım acılden Allah a sukur ıyı ıdrarda enfeksiyon cıktı ılac yazdı baskı yapar dedı
Aslisah Bende 31. Haftadayım 2 gundur benımde karnım,kasığım ve bacak içime doğru adet sancısı oluyor. Bide bebeğim çok hareket ediyor kasılıyor mu toplanıyor mu bilmiyorum😊
MinnakLiva sbg 33+5 bende aynısıyım korkma canım normal.. dayanılmaz bir ağrı ve aşağıda baskı hissetmedigin sürece korkma.. o hissiyat gelince anlayacaksın zaten demek istedigimi ama hafif hafif kasık ağrısı ise korkun olmasın 🤲🏼