Eliffefee benim de 4 yaşında bir kedim var. Düzenli aşılarını, iç dış parazitini yaptırırım. Ben toksoplazma testi yaptırdım sadece kediden değil iyi pişmemiş et ürünleri, iyi yıkanmamış sebze meyveden de geçebiliyor. Bağışıklığım çıkmadı maalesef. Yani daha önce geçirmemişim ki benm çocukluğumda da kedim vardı. Normalde kedi ile koyun koyuna yatardım. Uyurken odama almamaya başladım. Sürekli kucaklar öperdim onu da yapmıyorum daha temkinli seviyorum. 3 ay bittikten sonra yavaş yavaş uyurken odama almaya başladım bir de taşındığımız için hayvanında eve alışma sürecinde sıkıntısı oldu. Ama şimdi de o yanıma gelmiyor. Karnıma çıkan üstümden inmeyen hayvan ellemiyor beni hissetti sanırım bana biraz trip atıyor 😂 3 aydan sonra organ gelişi tamamlandığı için bebekte zarar verme riski daha aza iniyormuş ama hamilelik ilerledikçe en ufak gribe yakalanma olasılığımız bağışıklığımız düştüğü için artıyormuş. Ben hala kum vs temizlemiyorum, tüylerini zaten bu mevsimde döküyor diye kestiriyordum, yanıma çok yatırmıyorum. Siz de bunlara dikkat ederseniz içiniz rahatlar.