ttuceee kizlar 5+5 deyim başından beri kuyruk sokumunda batma ağrı var özellikle eğilip kalkarken başına gelen var mı geçiyor mu
kerimannesi ttuceee bnm ara ara belim ve kuyruk sokumum agriyoda cok degil senin kanaman fln varmi bide bacak agrin
AysunFatih ttuceee Çok fena birşey bende yaşadım o haftalarda ablam ayakta çok kalma o yüzden oluyor dedi ama sebebini bilememiştim dedim ben fıtık falan birşey oldum yada sert bir yere oturdum canım yandı şimdi soğuyunca acıyor dedim ama birçok insan yaşamış geçici birşey bir kaç güne geçer dinlenin bol bol
ttuceee kerimannesi kanamam yok bacak ağrımda yok oğlumda acayip bacak agrim vardi 6 hafta sonlarında gecti bunda kuyruk sokumu batıyor fitik gibi namaz kılarken falan zorlaniyorum eğilip kalktigimda özellikle
ttuceee kanamam yok bacak ağrımda yok oğlumda acayip bacak agrim vardi 6 hafta sonlarında gecti bunda kuyruk sokumu batıyor fitik gibi namaz kılarken falan zorlaniyorum eğilip kalktigimda özellikle
sue92 Bende birkaç saatlik araba yolculuğu nedeniyle oldu kuyruk sokumu ağrısı ama bir günlük bir şeydi. bacak ağrısı neredeyse her gece oluyo ama. 5+6 dayım👍🏻
ttuceee sue92 surekli egilip kalkiyorum oğlumun pesinden acaba o yuzden mi insallah gecer cidden cok fena bacak ağrısını da bilirim o da cok kotu insanin kemiğinin ici agriyo resmen
ttuceee AysunFatih kaçıncı haftanızda gecti acaba evet cok fena aniden kitlenip kaliyorum oglen oğlum düştü birden panik yapip eğildim kalkamadim arkadasim kaldırdı aglayacaktim
AysunFatih ttuceee Ara ara oldu olduğunda zorlamadım yan yattım. Yanlış hatırlamıyorsam 12 haftalıkken tamamen geçti birdaha hiç olmadı. Muhtemelen çocuk yerleşiyor rahim genişliyor falan onunla alakalı olabilir belki
merveiyi ttuceee Merhaba canim bende 7 haftalik hamileyim cok fena kuyruk sokumu agrisi var egilip kalkarken , dönerken sol kalcamin ustu kuyruk sokumunun hemen yani agriyor sen ne yaptin gectimi bisey kullandinmi normaldir insallah 🙏🙏🙏
ttuceee merveiyi 9 +6 olduk eğilip kalkarken dikkat ettim cok anı hareket etmedim 8 olmadan geçmişti bebek yerleşirken baskıdan dolayı. oluyor sanirim.insallah senin de gecer
merveiyi ttuceee inşallah canım benim çok teşekkür ederim saglıkla yavrularımızı kucagımıza alalım allah yardımcımız olsun 🙏🙏🙏