AsliMaY Blackkcat canım bu duruma yaşayan çok insan var inan çogu son haftalarda sıkıntısız bir şekilde Kucagına alıyor bebeğini o yüzden stresten kaçın güzel şeyler düşün bol bol dua et dinlen elimizden tek gelen şeyler bunlar Malesef. inşallah canım inşallah sende hayırlısıyla zamanında alırsın kucagına bebeğini.🙏
Blackkcat AsliMaY inşallah çok sağol Allah razı olsun canım💙çokta araştırıp okuyunca insan düşünmeden edemiyor şimdi herşeyden haberimiz var her şeyin anlamını biliyoruz😅hepimiz kadındoğumcu gibi olduk araştırmaktan🙈inşallah bu hamileliğin sorunsuz devam eder evladına sağlıkla kavuşursun
Fatmanz1erva2 Blackkcat aminn ins cnm hepimiz sag salim aliriz kucagimiza ins Allah in izniyle hepimize dua ediyorum ben 🤲 cok şükür totalis deil cnm hic cikmamis sanirim ayrintilidaki haliylr kalmis
Blackkcat Fatmanz1erva2 anladım canım previa zaten hep riskli dikkat etmek gerekir her türlüsünde benimde dualarımdasınız🥰
Blackkcat Dlktpl inşallah sonuna kadar görürüz canım bak 16ya geldin bile çok şükür,her şey güzel olacak inşallah,biz elimizden geleni yapıyoruz bebeklerimiz tutunsunlar sımsıkı inşallah
Dlktpl Blackkcat benım ıcın 28 lere kdr hep rısklı cnm en azından yasama sanslarına kadar gelseler cok rahatlarım ya allah ogunlerıde gosterır bızlere inşallah
Fatmanz1erva2 Blackkcat aynn cnm riskliymis ameliyatta riskli diyolar hamilelikte riskli Allah yardımcımız olsun Rabbim bu yolda kimseyi koymasın ins herkez sağlıkla doğumunu yapsin 🤲
AsliMaY Blackkcat aman bırak araştırma hep kötü şeyler yazıyor. Valla sorma gerçekten öyle olduk bu doktor kontrolümde ultrasonda bakarken plesentam yukarda dedim doktorda güldü baya aşinalıgın var diyo olmazmı ilkinde araştırmaktan kafayı yemiştim dedim. Çok şükür bin şükür bunda şimdilik hiçbir sorunumuz yok ve inşallah da olmaz Allahımında izniyle hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız evlatlarımızı kucaklarımıza🙏
Blackkcat Fatmanz1erva2 amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun kimse bunalmasın evladına sağlıkla kavuşsun
Blackkcat AsliMaY 😅sende mi bende usg ekranlarına bakıp anlıyorum artık🙈inşallh sotunsuz bi hamilelik olur canım senin için,Allah her türlü rahatsızlıktan korusun seni ve bebeğini
AsliMaY Blackkcat amin canim amin hepimizi inşallah hayırlısıyla hep dua ediyorum çok dua ediyorum. 2 cide ilki gibi olmuyo tabi daha bi tecrübeli oluyomuşsun bana 2 tecrübe 2 stres yeter Allahım olmayanlara versin 🙏😊
Blackkcat AsliMaY benim 3.olacak inşallah,üçüde farklı oluyor her hamilelik ve doğum kendine özel,sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza🤲🏻Benim bundan öncede 10.haftada kalbi duran bebeğim vardı😢Allah olmayan herkese nasip etsin anneliği bizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
AsliMaY Blackkcat benimde biri boş gebelik kürtaj biride kimyasal gebelik oldu 2 düşügüm var. Çok şükür bu sefer sağlıklı ilerliyor en önemlisi sağlıklı olmaları hep bu şekilde Dua ettim Allahım herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin artık bizde sağsalim alalım kucaklarımıza 🙏
AsliMaY Blackkcat 3 senede 4 hamilelik 🙈Allahım sağlıklı versin ya hayırlısını versin en önemlisi bu o yüzden
Blackkcat Ilawka günün geçiyor testte pozitif oluyor kanda da değer biraz oluyor ama sağlıklı artmıyor yani 2günde 2katına yakın çıkmıyor,ve regli oluyorsun çok geçmeden.Mesela ben ilk testi yaptırdım değerim 40çıktı 3gün sonra 20ye düştü ve sonra regli oldum
Blackkcat AsliMaY hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallh canım,benim yaşımda var,15yıllık evliyim 5kez hamilelik geçti başımdan,14yaşında kızım ve 6yaşında oğlum var😊33yaşındayım gençlikte rahatmış hamilelik şu an zorlandım valla