AsliMaY Blackkcat belkide kalmaz canım ya hele 1 hafta daha bi kalsın da büyük ihtimalle kalmaz hayırlısıyla tabi. Benimde yoktu hastanede yarım saat uzaklıktaydı 15 gün boyunca gittik geldik 2 dk İÇİN.ama öyle bi ihtimal varsa önceden ayarlamaları lazım hastane onu ayarlar. Sen güzel güzel beslen bol bol faydalı şeyler ye 1 haftada 1 haftadır
Blackkcat AsliMaY şunan olursa özel bi hastanede boş varmış orayı ayarladılar,1hafta sonra ne olur bilmem belkide gerek kalmaz🤲🏻
AsliMaY Blackkcat hayırlısıyla inşallah öyle olur canım hiç gerek kalmaz stresli zor bir hamileligin sonunda sen bir oh çekersin. Rabbim şifa versin sana ve bebeğine bol bol
Blackkcat AsliMaY amin Allah razı olsun seninde güzel haberlerini alırız inşallah bu hamilelipinde de
Melisis Blackkcat bende de oldu böyle birşey bemde burda paylaştım hatta etrafında da duyduğum kadariyla 1 ay güzel bı istirahatla geçiyormuş bebiss büyüdükçe oda yer degistiriyomus . Doktorum ise sıkıntı yok istirahat et çok ayakta durmamaya çalış dedi. Kahverengi kanama oldu 2 gün . Bugün hiç görmedim. Ancak arada tekrarlar bu korkma yoğunlugunu takip et dedi .hafid sancima progestan verdi oda çok iyi geliyo halsizlik yapması disinda .tek problem sezeryam doğum dedi bende normal istiyodum. Şimdi hayırlısı neyse o olsun diyorum. Umarım geçer rahatlariz 🤲
Blackkcat Melisis hayırlısı olsun canım hakkında kaçıncı haftan benim sıklaştı kanamalar bebek durursa 2hafta sonra alacaklar tabi ki kanamayada bağlı
Blackkcat Melisis benim detaylı usgde netleşti ama o zaman bile dikkat etmedim kendime keşke yatsaydım o zamanlar diyorum,sen kaçıncı haftandasın canım
Melisis Blackkcat Blackkcat 12 haftaligim Perşembe gördü doktorda kan geldi diye gittim ben megersem buymuş sebebi
Blackkcat Melisis hımm anladım şimdi canım,benim öncesi kanama falan olmadı,13.haftada leke gelmişti ama sıkıntı yoktu plasentayla,20.haftalardan sonra çıktı piyasaya,yat dinlen haftan küçük o yüzden çıkar daha,inşallah iyi bi hamilelik geçirirsin canım💕