Wonderanne Semcey ben en ucuz bebek marketten aldım ama kullanir miyim bilmiyorum çünkü çok fazla evden çıkmıyorum gurbetteyim kimsemiz yok
Leylali Hepsiburadadan aldım ben. Aldığımda 100 dü şimdi 180 olmuş. Fiyatlar çok artmış aceleniz yoksa kampanyaları takip edin derim Semcey
Nilaykirikbas5516 Semcey trendyoldan aldım canım 150 kusurdu 80 tl verdim çok da memnunum güzel gayet kullanisli
1serapguneyli Hepsi buradadan aldım, elelelife moon anne bebek bakım çantası diye geçiyor, tavsiye ederim fiyatı da çok makul, kargom geldi baktım cidden çok geniş çok kullanışlı 😊
3543Zz Semcey bende normal sırt çantası aldım canım puma sonrada kullanabilmek için tatillerde falan yine çocuğun kıyafetlerini koyarım diğerleri pek hoş durmuyor açıkçası bana göre
mavisimm Semcey 2 gun once hepsiburadadan indirimli elelelife nolita aldim canim 120 liraydi 80 liraya geldi. Hepsiburadanin indirimlerini takip et acelen yoksa.
Mihrimah41 Semcey canım bütçene göre seçenek çookk geniş ama sana tavsiyem sırt çantası şeklinde al çok rahat oluyo
Nilaykirikbas5516 Semcey https://m.trendyol.com/lucky/anne-bebek-bakim-cantasi-p-33740873?boutiqueId=316780&merchantId=116198
_Mrv_ Semcey ben bagmori babybag aldım haftasonu tatili çantası gibi kocaman :) eğer büyük bişey arıyosanız tavsiye ederim. Nilaykirikbas5516 çok güzelmiş güle güle kullanın 👍🏼
Mrv3dmr Semcey Ben skip hop aldım. Biraz pahalı ama çok kaliteli. 2.bebişe bile kullanırım diye düşünüyorum😊