Deletedmom264 Zynpalmina SSK’lı aktif çalışanlara var evet, ama doğum iznine çıktığımız İçin işverenin vermediği ücreti ssk ödüyor çalışmayan insanlara değil.Çalışmayan ev hanımlarına farklı bir ücret var 300 TL falan sanırım
Babyy1S Zynpalmina ssk lı çalışan doğum yapan anneye 7.500 ile 10.000 tl arası yapılan odemeden mi bahsediyorsun
Ftmtsn Zynpalmina doğumdan sonra bir kereye mahsus çalışan anneye dealışmayana da400 tl veriyor. Ptt ye yatıyor para. Öğretmen arkadaşım aldı
Hanifee1273 İlk defa duydum ödeme olduğunu. SGK varsa ödemeye gerek yok muane filan parası eczanede çıkıyor
Zynpalmina Çalışmayanlara da her ay 300 TL gibi bir ödeme yapılıyormuş sanırım bgn duydum nasıl olduğunu bilmiyorum ama bilen varsa paylaşabilir mi
Svcnvebebegi Zynpalmina benim bildiğim her ay değil canım. Çalışmayan ev hanımlarına ilk cocuk için 300 tl ikinci cocuk için 400 tl falan veriyorlar. Bir defaya mahsus o da
fatmanurkorkmaz1806 Zynpalmina heer ay değil canım o ya keşke her ay olsa akmasada damlar ama doğum parası adı altında sadece 1 kere veriliyor