Rosi Merhaba bu gün doktura gitim daha bir hafta var 4 aylık olmaya çinsiyeti tam hani ayda beli olur
MiniKaya Rosi 16+4 teyim geçen cuma gittim %90 kız dendi ama hala net değil 🤷🏻♀️ Bu hafta tekrar gidicem bakalım 😀
esradgzl Rosi ben 15. Haftamda öğrendim erkekimii 🥰 ama 12. Haftamda da erkek gibi demişti. Sende öğrenirsn gidersen
feamtrmea Rosi 14. ve 16. haftalarda gittim büyük ihtimalle erkek dedi ikisindede haftaya tekrar gidicem bu defa kesinleşir heralde diye düşünüyorum artık bende 🤦🏻♀️😄
Rosi Melk111 bu gün gitim doktor kız dedi ama daha beli deyil kız çok erken tepmeye başlar erkek se çok geç daha tepmiyor
Rabiamesut Rosi Ben gittiğimde 17+2 haftalıkken annesi kendini göstermedi efendi bebeğin kıza benziyor ama kesin birşey diyemicem dedi😂😂yarın tekrar gidicem bakalım kesin olarak ne dicek💁🏻♀️
Babyy1S Rosi bende 13haftalikken söyledi ama degisir diyorum ve en güzeli ayrıntılı ultrasonla gördüğüne inanmak olur dahada degismez zaten diyorm
NY123 Rosi ben 9. Haftada devlette %60 erkek dediler . 10. Haftamızda özelde %100 erkek olduğunu öğrendik biraz bebeğin göstermesine de bağlı sanırım