Emineslh Muhammeddd banada devlette goruyorum erkek işte dedi bende baya ısrarla ben kıza benziyor dediler eminmisiniz dedim inanmazsan sen bilirsin dedi kızdı bana en sonunda özelde ki doktorumda ben birşey göremiyorum kordon olabilir diyor ama anlamadığım kızda olsa kesinlesemiyor mu sonuçta çoğu kişi kız bebeğini erkenden öğreniyor
Zee88 Emineslh erkek Bebek erken netleşir kız bazen 20 ye kadar bekletiyor oda belli oluyorda kordon ike karıştırmamak için net söylemek için bekliyorlar
Muhammeddd Emineslh kuzum aynen bendede öyle sorun var bende ısrarla dıyom özel koz sanki bu diyor devlet bu erkek testisleri var diyor ben zaten artık doğumda beklıcem
Zee88 Muhammeddd hangi şehirdesiniz? Ben 2. Cocuguma hamileyim ikiside 11-12. Haftalarda netleşti ilki erkekti şmdiki kız..özellikle renkli doopler de yumurtalıklar bile kontrol ediliyor..söyleyememeleri çok enteresan bende şuan 7. Aydayım bugün yine baktılar..
Muhammeddd Zee88 Zee88 canım izmir önce kız sonra erkek demeye başladılar ama özel birşey göremedim sanırım kız olabilir dedi devlet hastaneleri ise erkek bu kesin diyor ama ikilemdesin ihtimal üzerine konuşuyorlar
Muhammeddd Hsrtbrky göstermeyen bebek kızdır diyen oluyor ama ben tersi düşünüyorum benim üç ablam var hepsının de hamileliği farklı en büyük ablamın 9 ay göstermedi herkes kızdır dedi doğuma bi hafta kala erkek oldugunu gördü doktor 🐣😁rabbım sağlıklı hayırlı nasıp etsın hepımızın bebişlerini gerisi önemli değil
Muhammeddd Aycaaklan saol canım ama orası bana ters gelir yeşilyurda gidecem mayısın 2 sınde bakalım gene ne dicekler 🐣
SenemAlmasulu AAynı şey benimde başımda doğum edecem artık 35 haftamdayım 16 haftalık iken erkek dedi sonra kız dedi hastane kıza benziyor dedi başka bir doktor erkek dedi kaldık öyle öğrenmeden artık hayırlısı doğunca öğrenirim 🤔
BegmkbraKansiz Muhammeddd aynısını bana yaptılar 26+4 de erkek dediler kesin 24 de kesin kızdı ondan önce kızdı yüzde 70 ondan önce erkeğe benziyordu dokyorlarda ksfayı yedi şuanda erkek cuma bekliyorum bakalım ne der bu sefer
Muhammeddd BegmkbraKansiz rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsın sağ salim sağlıkla inşallah artık ben Allaha bıraktım
BegmkbraKansiz Muhammeddd bende aynen öyle maviler var evde hep kız olsada giycek 😂😂 Amin inşallah az kaldı 🙏🏼🙏🏼
Muhammeddd Esraece sağlıklı olsunda canım benim seninde erkek ama 🐣pempiş giyinir Bayram’da artık oğlansa inşallah 🤗🐣😁
Muhammeddd Bilge35 mustafa şengüle gidiyordum sonra bülent yılmaz gidiyorum o ama yanındakiler bakıyor memnunum ama
Muhammeddd feyza123 canım çektirdim profıldeki benim bebeşim doktora cinsiyeti iki kere diyince beni oyalayıp cinsiyete bakmadı demedi daha doğrusu bana bende sinir olup başka doktora gittim ama hiç biri net konuşamıyor bana malesef