Muhammeddd SeNeM SeNeM o kadar doktor gezdik ki eşimle artık sinirlerim bozuldu kız hazırlığı yaptım sonradan erkek dediler sonra özele başka gittik ordada göremedim birşey cibsiyetti tekrar başka yere gittim kıza benzıyor sanki ama erkekte olabılır dediler devlette gene gıttım erkek bu dediler sana kim kız dedi artık sinirlerim alt üst oldu her sorana benim çocugumun cinsiyeti doğumda süpriz olacak diyorum
SeNeM Muhammeddd ala ala çok enteresan cidden. sağlıklı olsun en önemlisi o tabi ki ama arada kalmakta çok kötü bi durum ve bunu tek bi doktorun değil hepsinin bu şekilde sölemesi ilginç olmuş gerçekten.
Muhammeddd Burcu1626 girdim canım ama doktor söylemedi 😑sağlıklı olsunda dedi bidahiki aya derim dedi 🤧
Muhammeddd Baysal09 süpriz beklıyoz kim soruyorsa cinsiyet i bize süpriz diyoz ama gercekten artık sinirlerim bozuldu kızım mı oğlum mu olacak öyle çok hareketli sağ tarafımdan fırlıcak gibi maşallah ama ne oldugunu bılmıyom 🐣
Baysal09 Muhammeddd valla öyle yani değişik bir süpriz oluyor size 😂alçrtık doğduktan sonra yazın buraya merak ettim valla bakalım ne olacak 😍
Muhammeddd Emineslh valla canım bizde erkek kız ayırt etmıyoz ilk bebişimiz ama kimse kesin konuşmuyor sadece devlet hastanesı en son bana iki bayan doktor erkek bu annesı üzülme kızı bidahıkıne getırırsın dedi ama gene ben kaygılıyım 🐣
Keriminmutluannesi Muhammeddd bence mavi veya pembe almayın hem kıza hem oğlana giydirilecek giyimler alın mesela beyaz gri sarı
Muhammeddd Keriminmutluannesi valla canım bizim için alış veriş sorun değil kız hazırlıgı yaptık bittş bilr erkek olsada değiştiririm sorun değil sadece kızım mı oğlum mu olacak o kesinleşmedi onu merak ediyoz ama artık zaten yolun sonuna geldık sayılır doğunca hryecanla neyimin olduğunu inşallah görürüm 🐣
Sonay Muhammeddd ayyyy çok kötü ya Allah gönlüne göre versin CNm ya inş alışveriş boşa gitmez 😏 Sinir bozucu bi durum hayırlısı olsun
Muhammeddd SeNeM gerçekten öyle ablamlar görümcemler kaynanam bile artık Allaha tevekkül edin belki buda sizin sabrınızı ölçüyordur dediler ALLAH a bıraktım artık
Keriminmutluannesi Muhammeddd süpriz yumurta desene sen şuna😍😍😍 sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez😌🙏🏻
ipeksfr Muhammeddd buda bir anı işte cnm yolun sonuna yaklaşmışsın. Hayırlı doğumlar olsun inşallah 😍
Zehrakayra Benimde senin gibi 37 hafta oldu. 28 de kesin kiz dedi. Erkek gibi dedi en son. Kiza da benzetiyor. Dr. um Erkek diyenler de emin olmadan soylemislerdi. Dr. Durusundan kaynakli dedi. Bir iki hafta sonra dogum yapacagim. Dogurmadan insnmam artik.
Muhammeddd Zehrakayra valla bana hatta devlet iki bayan da erkek bu dediler özele gittim ertesi gün doğum pozısyonu almış hiçbirşey göremiyorum dedi bende vardır bunda hayır dedim sabreden ermiş muradına diyip eşime bidaha beni uğraştırma doktorlarla bırak evımde rahat rahat doğumda ya kız ya erkek çıkacak zaten dedim 😅😅😂ama oda artık şaşırdı önce prenses diye sevdik sonra prens olarak değişince kaldıramadı 😂