OzgumG Kızlarrr vakalar artarken sizce idari izinler geri gelir mi?? Ve sizce 24.haftadan itibaren doğum izinlerini kaldırma ihtimalleri var mıı??? 😔
Elifaky OzgumG ben özel sektörde çalışıyorum yaklaşık 3 aydır felan izinliyim 1 temmuzda başlayacaksın işe dediler ama kesin bişey Yok ortada 17. Haftalığım ve virüs vakaları çoğaldıkça da işe çağırmazlar diye düşünüyorum
Busrapol OzgumG kamudayim. Bize izin yok. Ama hamileler rapor alip gelmemeye başladı. Vaka da artinca cok gerildim.
Sera34 Elifaky bende şuan 20 haftalıgım 2 bucuk aydır evdeydım yeni başladım bugün eve alıştım rahatlıga hiç gidesim yok
OzgumG Busrapol ben bide pandemi hastanesinde çalışıyorum istanbulda mecbur çalışcam rapor almakta günle sınırlı acil bişey olursa diye alamıyorumda
Hzlrfk Bende devletteyim, 18 haftalığım. Sanmıyorum artık idari izin gelmez 24 haftalık olana kadar da küçük haftalık gebeler ne yapsın 🤦♀️
Busrapol Hzlrfk bizde 24haftalik olanlarda idari izinli sayilmadi. Herkes gidip rapor aliyor. Yani 24e gelsemde faydais yok bana.
Hzlrfk OzgumG bende öyle pandemi hastanesindeyim dediğiniz gibi rapor al al nereye kadar daha haftamız çok
Busrapol OzgumG bizde gidip rapor alan hamile bayanlar var. Ama rapora meslekte cok iyi bakilmiyor. Bende komserle ters dusmemek icin gidip geliyorum ise. Gerginlikten ölüyorum ama . Nasil calisicaz hu sartlarda bilmiyorum.
Kaplanebru Kızlar valla ben kendimi parçaladım heryerden yazdım yazdım Twitter dan bile kimse umursamıyor ..kamuda Çalışan hamile 🤰 hamile de özel sektörde çalışanın canı yok mu diye ama yokmuş anladığım kadarıyla !!!! . Şu an 28 haftama girdim ay başı döndüm işe ve mağaza da çalışıyorum ayaktayım allahtan zorlamıyor kimse beni yormamaya çalışıyorum kendimi 32 ye kadar dişimi sıkıp dayanıcam napalım :(
OzgumG Busrapol valla nasıl olcak bu işler bilmiyorum çok sinirlerim bozuluyo. Raporda 40günden fazla alamıyosun acil bişey olursa diye de cesaret edip alamıyosun Allah sonumuzu hayır etsin Rabbim korur elbet diyorum
Busrapol OzgumG insalah canim. Ben kendim icin korkmazdim ama bebek olunca 2kez düşünüyorum. Allah yardimcimiz olsun. Saglikli olsunlar hayirla gelsinler insallah.
Feyzaness Bende her yerden yazdım ama kimsenin umrunda değil, bu saatten sonra da gelmez.. 24 e benim de daha çok var , o zamana kadar da kalkabilir . Yine olan bize olur
OzgumG Feyzaness Feyzaness vakalar artıyor ama riske atarlar mı ben atıcaklarını düşünmüyorum nedense