Kızlar c.tesi günü Allah’ıma çok şükür bende doğum yaptım. Bebeğim ters duruyordu bu yüzden 38.haftada sezeryan olacaktım fakat bebeğimin 36.haftada kilo alımı durdu 2hafta gelişim geriliği vardı doktor 38i beklemeyelim bu hafta alalım 2443 gram dedi. Ben ağladım tabi doktor kuveze giredebilir girmeyedebilir dedi. C.tesi günü geldi çattı hastaneye yatisim yapildi damar yolu açtılar serum bağladılar falan saat 1de kapım açıldı ve ameliyathane için sedye getirdiler ,😄 o an ufak bı korku oldu ama inanın içimde ne bı heyecan ne bı ameliyat korkusu tek korku bebeğim kuveze girermi oldu. Eşim falan sarıldı öptü asansöre bindim beni ameliyata çıkardılar sedyeye falan yattım anestezi doktoru geldi oturmami ve kollarımı yana sarkıtmami soyledi. Bitane bayan hemşirede bana sarıldı basımı tuttu. İğneyi 2kez yaptı canım baya bı yandı orda biraz bagirdim. Ama aklım hala bebekte tabi kesicekler falan hiç korku yok. Yavaşça uzan ayakların karincalanmaya baslicak dedi uzandım önüme perde falan çektiler 1hemşire erkek birde anestezi uzmanı başımda okadar iyiler ki. Tek sorun iğne aşırı bulantı yaptı çok kötüyüm kusucam dedim önüme bez getirdiler hemen ama migdem boş olduğu için 3kez oğurdum her ogurdugumde anestezi uzmanı elimdeki damar yolundan ilacı 1rer doz verdi sonra bulantı kalmadı azicikta nefes alamaz gibi oldum ama o narkozdan değil benim bebeğe bişey olur paniginden. O yüzden rica ettim başımın altına yastık koydular ve yatağın başını azıcık kaldırdılar. Göğsünden altı tam bir kütük gibi olmuştu hiçbir his yok doktorum bastır bastır diyordu ben dedim bebek çıkıyor. Kızım çıktı ağlamaya başladı biraz ufakti 2560dogdu onu aşağıya indirdiler giydirmeye benimde dikiş işlemleri basladi. Hiçbir his yok kesinlikle sadece migdemin üstüne kocaman taş koymuşlar gibi oldu dikiş ayarlarken oda normalmiş aslında üstünde hicbisey yokmis. Sonra eşim ameliyathane kapısına çıkmış kızımız çok sağlıklı odasında seni bekliyor dedi dünyalar benim oldu kızıma hicbisey olmadı kuvezde girmedi binlerce kez şükür. Yatağıma yatırdılar beni hala daha uyuşuk heryerim his yok 2 saat sonra hafif karıncalı olmaya başladı 3saate tamamen geçti hemşireye sondayi çıkarmalarını yürümek istediğimi söyledim. Hemşire geldi çıkardı hiçbir acı yok kesinlikle bı huylanma gibi oluyor. Sonra kalktım hasta bezi vardı altımda hemşire çıkardı onu pijama altını giydirdi kesinlikle.kalkarken bile en ufak acı hissetmiyoesunuz yürürken çünkü hala iğnenin etkisi var. Gayet rahat yürüdüm hemşire sen ne kadar dirayetlisin dedi yatağıma kendim yattım bebeğimi kendim kucakladım herşey süperdi.dun hastaneden çıktım ufak ufak ağrılarım.var anestezi etkisi tamamen geçti parolda pek etki etmiyor ama hala kasık bölgemde hissizlik var. Ama herşey kolaydı asla korkmayın hiçbir acı yok kızım yanımda inşallah sarilikta olmaz sütümde Allah’a şükür geliyor ama tavsiyem göğüs pompası manuelde olsa mutlaka alın çok işe yarıyor. Hepiniz evlatlariniza sağlıkla kavuşun ❤️🥰🥰🥰