Zennur Progestan kullananlardan cevap bekliyorum hanımlar Şuan 35+5 olduk doktor a ne zaman gideceğim de belli değil 🤷🏻♀️
Yeliz1905 Zennur bende kanma va hiç olmadı fakat hala kullanıyorum 31 haftalıgum bakalım yarım kontrolum var
Balance Zennur bnde ilk dusuk icin sonra erken dogum olmasin die hala kullaniyorum 31. Haftadayim bakalim ne zmn birakcaz progestan bi hirmon sonucta erkek cocukta insallah bi sknti cikarmiyodur nette bi kac sey okudum moralim bozuldu doktora sorcam persembe gunu
Hanifee1273 Zennur 7.haftada başladım ne zamana kadar kullandım bilmiyorum ama 2 kutu kullanmıştım ,kanamam olduğu için
fnsckn Benim kanama alanım vardı 22. Haftadan sonra çok ince kaldı doktorum 30. Hafta yaşam sınırına kadar kullanalım yeterli dedi 😊 sizde hala risk devam ediyor mu o yüzden mi kullanıyorsunuz acaba
Zennur fnsckn 25. Haftadan beri erken Doğum riski vardı bebek aşağıda olduğu için 30. Haftada günde üç kez kullanmaya başladım geçen hafta günde iki kez yeterli dedi doktor ama şu zamana kadar demedi
Zennur Balance ben rahim ağzı yumuşamasına engel olduğunu biliyorum ve Doğuma kadar kullanmaya devam edersek acaba Doğumu zorlaştırır mı çünkü açılmaya engel oluyor sanırım
Balance Zennur sanmam progestan igne vs ragmen yinede 37 -38 de kndi gelir diye dusunuyorum ki ne kadar cok icerde kalsa bnce okdr iyi bnm onceden erken dogumlarim var tedbir icin hala devam ediyorum bakalim ne zmna kdr kullancam
halime21 Zennur 3 aylık iken kanamadan dolayı kullandım şimdi 33+6 erken doğum riski var bir haftadır tekrar kullanmaya başladım ve doğuma kadar kullanacağımı söyledi doktorum