Ecmelbeyza Happybsrn evet bitti aynı zamanki gibi oldu çok olmadı .yumurtlamaya daha var normalde 20siydi kaydı şimdi gecikmeden dolayı 24 gösteriyor takvim Ovulasyonla takip etmeye başlıycam yarın 🤷🏻♀️
Happybsrn Hurim07 evt 5 günüm artık zor geliyor bi de umutsuz olunca hiç hevesim olmuyo ilk denediğimde heyecan ile içmiştim belki gebe olurum diye ondan biraz 😒😟 hevesim yok
Hurim07 Happybsrn umutsuz düşünme sakin ozamn çok istediğin icin olmuyor gerçekten ama morelini ve kafanı buna takma hic icmeye devam et icebildigin yere kadar önemli degil ama olumsuz asla düşünme
Happybsrn Ecmelbeyza tribe girme bee bilmiyorum bn normal kabul etmiyorum o yüzden incir kürü de yapamıyorum 😀
Happybsrn Ecmelbeyza kimyasal gebelik oldugu zmn çok araştırdım ardından gebe kalan çok olduğu için çok heyecanlıydım .Tabi o şans beni buldu mu hayırrrrrrrr😪😪 inşallah seni bulur
Ecmelbeyza Happybsrn olur yaaaa 😞bu ay ne var ne yok Yap . Ben de hayıt içiyorum Ovulasyon yapcam bir de incir yiyorum öyle arada çiğ şekilde kür değil de . Folik asit verdi inofolic poşet var ya pembe kutu yumurtalıklarını besler dedi 🤷🏻♀️
Ecmelbeyza Happybsrn eşine de yedir bir şeyler takviye falan. E vitamini bide takviye veriyorum ben de şimdilik 🙄
Happybsrn Ecmelbeyza promen k aldım eşime ben süt maydanoz buharı yapıyorum arada soğan kürü 5.gün oldu ovulasyn da yapıyorum daha napimmm😪😪😪😪😀😭😭😭😭😀😀
Ecmelbeyza Happybsrn çivi çiviyi söker demişler 🤓ben geçen ay zeytinyağlı incir yedim prolaktin 18 çıktı 1 sene önce de 18di yani etkilememiş
Mayle23 Happybsrn bir ilaç var onu atiyosun 6ay içinde hamile kaliyosun ben yaptım şimdi 10 haftalık hamileyim darısı sizin bawiniza❤️
Happybsrn Ecmelbeyza eğer olursa çok güzel bi temmuz ayım olacak hem evlilik eşimin doğum günü 😥😥 ama yok olmayacak napcaz biz yaaa 😪
Ecmelbeyza Happybsrn alınıyor kız 80 tl dedi 😪içinde inositol var takviye yumurtalık için bide 200mg folik asit . Sabah akşam içince 400mg karşılık geliyo