Wonderanne burcinberen benim kanda 2 haftalikken çıkmadı adetim bir haftadan fazla geçince kan verdim 6 haftalık kadardı
Wonderanne burcinberen ben mecburi yaptırmıştım idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim ama bütün belirtiler hamilelik belirtisu idi nedense kanda çıkmadı 🤷
burcinberen Wonderanne Ya benim yaklaşık bir haftadır adet olacak gibi sancılarım oluyor gece yatınca bile hissediyorum batmaları ufak ufak 3-4gun ishal oldum suan 3-4gundur bu durum lkabızlıga dondu ve beni en çok sırt ağrım düşündürüyor gece uyuyamıyorum 2gundur oluyor hatta suan yine başladı tutunmada böyle şeyler oluyor mu acaba
Aysegul3359 burcinberen bende adet günüme 3 gün kala eczaneden test almıştım 2 adet. Birini yaptım negatif çıktı. Diğerini de adet günüm 4 gün geçince yaptım pozitif çıktı canım. Sen erken davranmışsın biraz daha sabret.
Wonderanne burcinberen benim sırt hep vardı da adetim bittu bir hafta sonra tekrar adet olacakmışım gibi adet sancısı kasıkta batma vardı göğüslerim emziren kadın gibi ağrılı ve hassastı koku hassasiyeti ve bulantı kusma isteği vardı bildiğin hamileligi ilk günden beri yaşıyorum yani vücudum çok çabuk tepki verdi hamileliğe
Aysegul3359 burcinberen benim göğüslerim inanılmaz hassaslaşmıştı. Hiç bi adet dönemim de hassasiyet hissetmemiştim. 😊 kasıklarım a da ara ara sancılar giriyordu. Hissetmiştim hamileliği biraz 😊 Allah ım isteyen herkese nasip Etsin canım hayırlısıyla
Cansucasalin burcinberen canım belirti olarakdan sadece ateş basması ve yorgunluk vardı Ateşim hep 37,6 falandı onun harici hiçbir belirtim yoktu 👍🥰
Sinemisdemirag burcinberen idrarımda tortu sonrası göğüslerimde ciddi bir acı sana tavsiyem sen yine de Regli geçsin öyle yap canım netsizlik insanı yoruyor çünkü sürekli düşünüyorsun sonra
Edizinannesii burcinberen reglime 6 gün kala test yaptım negatif çıktı regl 3 gün gecikti tekrar yaptım pozitif cıktı 😂😂😂
Edizinannesii burcinberen yok canım normal eczaneden test aldım 6 gün kala yaptım negatifti 3 gün gecikti adet belirtilerim de vardı halbuki ve asla adeti geciken biri de değilimdir 3. gün sabah yaptım silik çizgi çıktı ama çok silik değildi bende sağlık ocağına gittim test yaptırdım betam 1178 cıktı. 🥰 ben 2. ayı doldurana kadar hiç bi belirti yaşamadım canım şükürler olsun sonrasında da da ne bulantı ne kusma hic bisey olmadı sadece 2. aydan sonra kasıklarda ağrı göğüslerde hassasiyet oldu şimdi de sadece bel ağrım var 🤗 Not: 16. haftadayız 🥰
Wonderanne burcinberen insaAllah canım benim hiç umut etmiyordum beklemiyordum diyorum ki kafaya takmayinca daha kolay sanırım bu işler
ozgeecan9 burcinberen oluyor canım bazen öyle erken yapılabiliyor ama işte en az 12 gün gecmeli😊aminnn insallah hayırlısıyla 🥰❤️