Svdkbs ElifffffffT canım benim kuzenimoinde suyu azdı hatta diyodu ki ben çok su içerim nasıl az oluyo diye doktoru onla alakası yok demişti. Kontrol altında oldu hayet sağlıklı sıhhatli doğumunu yaptı. Allahin izniyle atlatırsın ınsallah
Wonderanne ElifffffffT aromalandir suyu nane koy elma koy limon da olur şu çok önemli aslında bebeğe giden kani çoğaltır
ElifffffffT Wonderanne çok haklısınız bazen bu dönem de su bile mide bulandırıcı olabiliyor ama dediğiniz gibi yapsam belli ki daha iyi içebilirim teşekkür ederim 🌺
Wonderanne ElifffffffT rica ederim 🤗🌸 bir dönem bende öyle yapmıştım sonra da su içtikçe susuyorum suya doyamıyorum bu ara
Hashasim2020 Benim de doktor suyu az değil ama artırman lazım dedi havuç suyuna başladım ben çok az su içiyordum acaba ondan mı oldu dedim ama bilemiyorum bana meyve ye bol su iç dedi doktor. Allahım inşallah düzelir hepsi normale döner 🤲🏻
Alyali Canım banada 28 haftamda dedi suyun az sora havuç suyu ve su içtim 2 hafta sora normale dönmüş dedi şuan 34 haftalık oldum cok şükür 🙏 havuç suyu işe yarıyor iç düzelir inşallah