150_gelartik Seraparsln peki bebek sahibi olabildiniz mi canım . Hala mı geçmedi enfeksiyon . Açıkçası ilk kez bu deneyimi yaşıyorum ve gerçekten coook iğrenç bişi
Seraparsln 150_gelartik şu anda 23 haftalık gebeyim çok şükür enfeksiyon gebeliği engellemiyor korkmana gerek yok canım
150_gelartik Busra-0811 tamam canım öyle yapayım zaten bugün iç çamaşırım günlük pedden tasan bi sıvı ile ıslanmış hayret ettim ilacın etkisi heralde dedim
Busra-0811 150_gelartik evet kuzum dr un verdigi ilaç içten temizliyo fitilde vajenden ilacın etkisiyle gelen mantarı akıtıyo bu iyi bi gelisme👍🏻demekki ise yarıyo aksatma sakın olabildigince kuru tut o bolgeyi
150_gelartik Happybsrn hadi ya yaklaşık 2 yildir evliyim ilk kez bu doktor dedi enfeksiyon var diye belki hep vardı. Eee ilaç bile fayda etmeyecekse napacaz biz
150_gelartik Sehribann canım sabah koydum 10 dk uzandım sonra işe geçtim napayım ama dun gece koyduğumda yattım sabaha kadar . Benim ilaç hic kaymiyor 😂
150_gelartik Burcu_ergn valla akıntı oluyordu ama ben hic enf. Yormadım çünkü hep geliyorya o sıvı anlamadım hic. Ay inşallah bu fitilden sonra gebelik olur . Sağ tüpüm açık
150_gelartik Busra-0811 valla canım yine hiltislak oldu iç çamaşırı .bu akan şey enjeksiyon mu canım başka bisi olmasın faydalı şeyler de gidiyor olmasın 😥
150_gelartik Star25 ay ne kadar güzel kuzum ya benim 5. Ay deneye li. Zaten 2 kaybim var bir tüp tıkalı enfeksiyonu halledersek bu ay ins doktor tedavi vereceğim dedi
150_gelartik Tubau canım simdi ben de enfeksiyon için kullaniyorum senin de su gibi bisiler akmış miydi iç camasirin ıslanıyor muydu tedaviden sonra enjeksiyon bitti mi
_Koncuy_ 150_gelartik anladım canım, benim kullandığımda doktor dikkat et demişti, hamilelikte kullanılmıyordu çünkü son bir tane kaldı onu da kullanamadım hamile kaldığım için 😀
150_gelartik Seraparsln hafif var dedi zaten. İnşallah engellemez de önümüzdeki ay olur canım . 5 aydır deniyorum Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Cngul 150_gelartik ya benimde bir kaybım var bende bu ay doktora gittim banada içerde çok akintın var dedi gösterdi fitil verdi korkuyorum çocuğum olmuyacak diye
_Koncuy_ 150_gelartik bilmiyorum inan canım fitilden 7 tane vardı ben 5 tanesini kullanabildim. Ondan sonrada gebelik belirtilerim başladı kontrolede gidemedim bu konu da
150_gelartik Cngul ah canım benim hic korkma fitillerden sonra gebe kalırsın inşallah . Tüplerin açık mi senin aciksa daha kolay kalırsın kaç ay oldu deniyorsun
Seraparsln 150_gelartik sabır et canım benim benimde 1.5 sene olmadı aklımdan çıkarınca oldu zamanı ne zamansa.o zaman oluyor inan ki
Cngul 150_gelartik hag filmi çekilmedim yenk denemeye basladim ama bu ay olmadı doktorda içerde akintin çok dedi fitil verdi bunu kullan obur ay dene dedi