mavi1mavi arkadaşlar ayrıntılı ultrason için normal kadın doğum bölümünden randevu mu aliyoruz yoksa önce kadın doğuma gidip ayrıntılı ultrason için ayrı bir gün mü alıyoruz devlet hastanesi için soruyorum
bebegim_28 mavi1mavi ben özele gidiyorum ama ayrıntı ultrason için gün almamı söyledi radyolojiden o sonuçla bana gel direk dedi randevu alma ekstradan dedi
Hilal93 mavi1mavi ben özele gidiyorum kendisi yaptı doktorum ama gelmeden iki hafta önceden randevu al demişti sanırım devlette te randevu alıyorsunuz doktorunuz sizi yönlendirmedi mi
Bahtoss mavi1mavi Canım özelde olsa devlette randevu alıyorsun. Ben devlete 1 ay sonraya aldım randevu. Temmuzda gireceğim Allah nasip ederse.
Esra6127 mavi1mavi kendi kaşın doğum doktorun yazı veriyor detaylı ultrason uygundur diye o yazıyla perinatoloji bölümüne gidiyorsun randevu aldıktan sonra
mavi1mavi Başka bir ile taşındık tayinden dolayı doktorum özelde randevu alman gerekiyor dedi ama ben devlet hastanesinde yaptıracağım fakat prosedürü bilmiyorum
mavi1mavi O zaman önce kadın doğumdan randevu alıp beni yönlendirmesini söylemem gerekiyor anladığım kadarıyla