Uzundirekmerve Kizlar dun nisanim gelmisti ve simdi lavaboda da az az jel gibi akinti geliyor afedersiniz cisten sonra acaba rahim acilmaya devammi ediyo sancim agrim yok
Uzundirekmerve 0EBRAR0 bende 39+5 carsamba muayenem var 1 cm acilma ve beklemedeyim doktor sancin yoksa gelme diyo hala korkuyorum ya ne yapcagimi sasirdim herkes agrini bekle diyo ya bebegime bisey olursa
Neclanur Uzundirekmerve bişey olmaz.canim serin kanlı.ol.strws yapma bebek etkilenir bunlar normal bebeğin keyfi yerindedir gelmek için yola cıkmış sadece 🤗
DerinAy Nişandan sonra 1 hafta içinde de doğum olabilir. Bebeğin hareketlerini takip et, bebekte bi hareketsizlik yoksa keyfi yerindedir ama bi nst’ye baktır belki sancı çıkar☺️ Kolay doğumlar🙏🏻
DerinAy Uzundirekmerve doğuma kadar genital hijyene özen göster ama, çünkü o nişan dediğimiz şey aslında vajinal yolla bebeğe bakterilerin ulaşmasını engelleyen birikmiş bi salgı. 🙏🏻♥️
Uzundirekmerve DerinAy vajinal enfeksiyon yasamadim suana dek hamilelik surecince ama insallah bisey olmaz 😔😔
DerinAy Uzundirekmerve Hiç bişi olmaz. Nişan geldiyse eğer bi tık daha açık olabiliyor bakteriye karşı. Ama zaten eli kulağında seninkinin🌸
Uzundirekmerve DerinAy konustukca icim rahatliyor sizi hic tanimasamda inanin bu cok guzel.bisey Allah birbirine yardimci olan herkesten razi olsun
DerinAy Uzundirekmerve Canım benim♥️ Kolay doğumlar diliyorum🙏🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun🌸 Sağlıkla kucağına al💗