Mercimegim hatice9234 hatice9234 pazartesi gittigimde %70 erkek diyebilirim dedi doktor kesinmi dedigimde %70 diyebilirim dedi
Mercimegim Loya amin canım saol😊 seninde hayırlı olsun saglıklı bir sekilde dogsunlar hayırlı dogumlar versin allahım😊 bu arada bende hep tatlı yiyorum daha öncede yerdim ama hamileligimi ögrendigimden beri daha çok istiyor canım belki erkek oldugndandr😊
_SLNPSHR_ deletedmom76 doğu da görevliyim bir özel muayenehaneye gidiyorum birde devlete . 3. Doktor a da yanımda torpil patladı boşta bulundum korktum nöbetçi o vardı gitmiş bulundum orda cinsiyeti biloyor musun dedi net degil dedim %90 erkek olarak söyledi muayene ederken.
hatice9234 Mercimegim dediğim gibiişte canım içerde ise her zman ki gibiyse erkektir senin gönlünden geçen nedir
Mercimegim hatice9234 belkide dedigin gibidir canım göbek deligim icerde yani valla gönlümde hep saglikli olsun kiz erkek fark etmez dedim hep öyle dua ettim doktorn odasina girerken bile öyle dua ettm🙏
hatice9234 Mercimegim rabbim hakkında hayırlı olanı versin canım doktora ne zmana gideceksin bi daha bana da haber ver merak ederim 😊😊😊
hatice9234 esrmhmt evet canım öyle bebek kız ise göbek deliğin dışarıda olur erken ise içerde 3 ya da 4 aylıkken belli olur canım
06gulizar hatice9234 kızlar göbek deliği ile alakası yok cinsiyetin ben 6 aylık hamileyim göbek deliği içerde ama kızım olucak😊
Ayisigi1 hatice9234 Benim göbek deliğim dısarda ve karnım aşağıda cok 20 haftada erkek dedi dr değişrmi ki benim bende kız istiyorum 😊🙏🤰
Epelinkiran Benimdr 11de erkeğe benzito dedi bugün 16. Hafta kesin erkek dedi. Erkekten pek değişme olmuyo genelde kız diyip erkek çıkan daha çok
hatice9234 Epelinkiran öyle tabi ama benim bildiğim by şekilde canım senin göbek deliğin dışarı da mı
Epelinkiran esrmhmt benim 11de erkeğe benziyo dedi 16da kesin erkek dedi bence erken değil belli olabilir ama kesin olmaz
esrmhmt hatice9234 ilk girdim bende anlamamıştım sonra kendi kendime herhalde 11 haft 4 gün demek diye açıkladım benim nacizane fikrim budur başka bir şey varsa inan bende bu kadarını biliyorum 🙂
Asrinbaby Mercimegim erkek cnm 11 Haftada doktorun söylemesi bile yanlış aynısını bende yaşadım 11 de kiz dediler. Sonra 12 'den sonra erkek dedi 26 olcaz erkek yani.