Betullllll Merhaba kızlar bugün 40+1 haftalık olduk bu akşam 12′de yatışım olacak doktorum normal doğum dedi 1 santim açılma var sadece suni sancı vererek doğum yapılacak aranızda suni sancı alan var mı nasıl bilgi verir misiniz
ZK95 Betullllll benim önce fitil koymuşlardır o kendi sancılarımı getirmişti doğuma yakında biraz suni verdiler süreci hızlandırmak için
Kevserr42 Betullllll cnm kontrol mu vardi gittin yoksa kndin acilden gidip 40 haftalik oldugunj mu soyledin
[silindi] Betullllll ben aldım suni 3 saat filan çok agrılı bişey en son dayanamıcak kıvama geldim o sıra zaten dogum başlamıştı inşallah sizinde fazla surmeden olur ben 3 saate zor dayandım daha uzun çekenler oluyo eşim sürekli belimi ovaladı durdu salı dogum yaptım daha yeni
Betullllll Kevserr42 yok cok agrım oldu doktorum gel dedi zaten carsamba randevum vardı Perşembe yatış vericekti erkene alındı
Kevserr42 Betullllll anladim cnm 39+4oldum bnde nst ağrım cikiyo 38+4gitmistjm en son acildn persmbe 40 haftlik olcaz 1 2 gun bekliyeyum diyorum bide riske atmiyayim diyorum doktorumdn randevu alamiyorum 15 gun sonra veriyo o yüzden npcm bilmiyorum
Betullllll Kevserr42 özele mi gidiyosun canım devlete mi doktorunla konus bi görün genede son haftalarda kafana göre bekleme genede
[silindi] Kevserr42 ay bebiş zorluyo kafamı kaldıramıyorumki dogum kolatmış en zoru bebişe bakmak 🙈😂 sen naptın kuzum hala beklıyomusun gelmedimi minik 😊
Kevserr42 Betullllll devlet cnm her zmn gidemiyorum bn köyde oldugum icin malum servisler yok henüz köylere ozel arac da pek bulun muyo
Kevserr42 [silindi] yok cnm gelmedu ya 39+4takili kaldik en son dedim annem asker gitme yakin ol uğraştırma bni😂
[silindi] Kevserr42 benimki 39+6 da geldi az daha bekle bakalım gelir bol bol yürü valla en etkilisi o 😂
Kevserr42 [silindi] yurumem mi hic cilek toplamaya bahce gidiyom cnm en sonunda konyaya kdr yürüyerek gitcm ya😁😂