Eagil Doktor gunde 1 tane ic dedi ama zaten demir ilacidir multivitamindir magnezyumdur d vitaminidir derken bir suru ilac icmis oluyorum . Size doktorlariniz ne önerdi
Nazlibicicek Bende kan ilacı ,magnezyum,demir ve İmom OMEGA kullaniyordum. Sadece kan ilacı günde iki taneydi gerisini bir kere aliyordum Eagil
NurdanHakan Eagil hepimiz aynı şekilde içiyoruz en çok vucudumuza Vitamin girmesi gereken dönemdeyiz çünkü bir balık hapı bir decavit folik asit yada magnezyum kan ilaçları bunlar hamileliğimiz boyunca kullanacağımız rutin ilaçlar bunlara ilaç olarak bakmayın vitamin takviyesi çünkü
MelisaMila Eagil Günde 1 imom diye bir omega 3 içiyorum. Extradan d vitamini ve Demir ilacı içiyorum. Ay dur 🙋🏼♀️ Bir de mide şurubu 😇
Alinkuzusu Eagil doktorum bana vermedi balık ye haftada 2 kere yeterli dedi hiç kullanmadım..gerci artık balık sezonu bitti hap olarak alınabilir o kısmı dr la konuşmak lazım tabi 😊
Se3008 @Eagil bende bugun gittim istersen al dedi ama almicam onun yerine haftada 1 balık yerim daha iyi 😁
Seqnem Se3008 mayısta balık mevsimi bitiyor maalesef ve eğer ilaç içmicekseniz haftada 2 balık yemelisiniz.
Nazlibicicek MelisaMila var mı arttıran 😁 sömürüyor resmen bizi yavrucaklar 😁 onu kullan bunu kullan. Ben son haftalardayim sadece kan ilacı ve bazen midem yandığında gaviskon alıyorum
MelisaMila Nazlibicicek Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼 Aynen öyle gözümün önü kararıyor sürekli yetişemiyorum bebişe maşallah ☺☺
NidaEzgi Ben calci net,imom,elevit içiyorum bana hepsini içersen bi günde böbrek taşı olur o yüzden her gün birini iç dedi sadece maltofer diye bi ilaç var her sabah onu aç karnına iç ve bir saat çaydan ve süt ürünlerinden uzak dur dedi😕