Mazan Merhaba güzel annişler Ne olur yardım medicalparkta doktor önerisinde bulunabilirmisiniz bana. İçimi rahatlacak ,açıklayıcı konuşan , herşeyi ayrıntılı anlatan bir doktor önerisinde bulunabilir misiniz🙏🙏
Prensesannesii1 Mazan canım ben medicalpark Bahçelievlere meral arısala gidiyorum çok memnunum doktorundan herşeyi anlatır konuşur güler yüzle karşılar
Cigdemveminik Mazan medicalpark floryaya gidiyorm önce seval hanımla başladm snra kndisi hamilelğimn 13. Haftasnda doğum iznine çıktı beni günay hanıma yönlendirdi şuan 33+3 üm hala günay hanımdayım çok açıklayıcı çok ilgili bi bayan iyiki onda devam etmişim diyorm tavsiye ederim
blak11 Mazan canim bahcelievler medicalpark karsisi kadirhas avm de ozel muayneneye gidiyorum dr.erkan akan int den arastirabilirsin 1 temmuzda dogumum olucak efsanee iyi bi doktor butun arkadaslarima tavsiye ettim senelerdir butun arkadaslarimda o doktora gidiyor hamile kalmadan oncede gidiyordum konusmasi olsun sen sormadan herseyi anlatmasi olsun gece gunduz aklima ne takilirsa bir mesajla dakikasina geri donmesi olsun cok memnunum arastirmani tavsiye ederim
Senedaaa Mazan merhabalar ben bahçelievler de Meral arısala gidiyordum fakat son haftada hastaneyi değiştirmek durumunda kaldım fiyat konusunda anlaşamadım inanılmaz şişirmişler fiyatları şuan medipole gidiyorum. Ama gidecek olursanız Meral hanımı tavsiye ederim 3 sene kadar kendisine gittim onun sayesinde gebe kaldım hatta
Mazan Kızlar kimse gitmiyor mu lütfen yardım edin hamileleigimin yarısından fazlasını tamamladım hala doktor bulamadım
aezgi Mazan canım ben medical park floryada gidiyorum nurgül ulusuyo kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum süper bir doktor hangi arkadasıma dediysem gitti ve memnun kaldı cok güler yüzlü pozifif işinde cok basarılı ben ona gidiyorum
Mazan Prensesannesii1 öyle mi bu sefer kendisinden randevu alayım o zaman çok teşekkür ederim. Gerçekten her seferinde bir sorunla karşılaştım ve açıklama bulamıyorum sormayı da unutuyorum. Çok tedirgin oluyorum
ipegin-annesi Cigdemveminik merhaba günay hanımdan memnun kaldınız mı nasıl bir doktor ilgili mi yani mesela birşey sorulduğunda cevap veriyor mu telefondan whatsuptan bende ona geçmeyi düşünüyorum da kararsizim😑
Mazan Prensesannesii1 telden falan da ulaşabiliyor musunuz istediğiniz de birde doğuma falan geliyor değil mi☺️
Tbusraaa Mazan Canım ben gop Medicalpark gidiyorum ama Florya’da gittiğim Dr Ali Ekiz efsane bir hoca kesinlikle tavsiye ediyorum.