Evet hanımlar çok şükür bende oğluşum kucağıma aldım ❤️ sancılarının olduğu gün buraya iki post açmıştım zaten nedir bu ağrılar diye 12 Haziran gece saat 2 de bel ağrısı ve karın sertleşmesi başladı tabi ağrılar azdı her 5 dakikada bir ağrı gelip gidiyordu doguracagim aklıma gelmedi tabi önce 😂 daha sonra ağrılarım şiddetlendi eşimi uyandırdım kalk benimle otur diye 😂 neyse bı yarım saat öyle oturduk dayanamadım ben hastaneye gittik 5 gibi nstye bagladilar alttan muayene ettiler sancılarım duzenliydi ve 3 cm açıklığın var eve gönderdiler saat 8 de tekrar gel dediler eve geldim evde biraz sancı çektim 8 de gittim hastaneye tabi agrilardan duramiyorsunuz neyse saat 11 buçuk gibi doğuma girdim tabi ben ağrıdan saçlarımı yolucak duruma kadar geldim bağırıyorum ağzım kurudu yutkunamiyorum felan saat tam 12:01 de oğluşum doğdu çok korktum yapmicam doguramicam diye gerçekten zordu benim için 1 gün hastanede kaldım dikişlerim ama kaç dikiş olduğunu söylemediler çok şükür ayaklandim hemen ama Allah’tan annem var yanımda şuan bebişim de yanımda uyuyor Çok şükür ben bebişini kucağıma aldım şimdi sıra sizlerde Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin hepinizi bir avazda kurtarsın insAllah ❤️🌼uzun olduysa kusura bakmayın kızlar sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim şafak sayan anneler 🥰😂❤️