derinozkaya aa rvet kapsül, çok ilginç. Şöyle söyleyeyim benim 27. Haftada ayağa kalktığımda karnım, aşağı çekiyor gibi bir his olmaya başladı doktoruma söylediğimde beni hemen çağırdı. Hunileşme ve serviks kısalığı başlamıştı ve enfeksiyonum vardı. İlaç başladı bir gece hastanede yattım. Nst ile sancılarıma bakıldı ama yoktu, hastanede yattığım gün ve ertesi gün endol fitil ve serum verildi. Fitile hastaneden çıktıktan sonra ki günde devam ettim. Bu sürede rahim boynu 13.12’ye düştü en son 14’e çıktı taburcu edildim. 29. Haftada progestan başladı doktorum ve hep yattım, bol su içtim. Tuvalet ve yemek yeme doktor randevusu dışında kalkmadım. Duşlarımı kısa sürede aldım. Tuvalette asla ıkınmadım. 35. Haftama çok az kaldı. O yüzden sana vereceğim en güzel tavsiye dikkatli olup gönlünü ferah tutman. Ve buralarda ki kötü başlıkları okuyup aklını karıştırmaman. Bebeğinle konuş, gelmesi için erken olduğunu söyle. 😊 kafanı meşgul edecek şeyler bul. 34. Haftan bittiğinde bbeek kendi kendine nefes alacak duruma geldiğinde de için de risk bitmiş olur bebeğinin gelmesi için keyfini beklersin. Umarım herşey istediğin gibi olur. Çok geçmiş olsun.